به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج؛ سرگرد ترابی فرمانده بسیج ناحیه حضرت علی اکبر (علیه السلام) اشتهارد در مراسم بزرگداشت هفته عقیدتی سیاسی ضمن عرض تبریک هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج و یاد و خاطره استاد شهید مطهری اظهار داشت: امروز کشور عزیزمان ایران بعد از گذشت نزدیک به ۳۹ سال از پیروزی انقلاب اسلامی با دو جبهه استکبار به رهبری آمریکا و ارتجاء منطقه و جبهه لیبرال و سکولار داخلی مواجه است.
وی افزود: چگونه پس از حدود ۳۹ سال از انقلاب اسلامی در داخل کشور با جبهه ای مواجه هستیم که تهدیدی اساسی برای انقلاب اسلامی است.
سرگرد ترابی تصریح کرد: این جبهه سعی در منحرف کردن ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی نموده و تلاش می کنند با نفوذ در سیستم اجرایی و مدیریتی کشور و با در دست گرفتن امور با روحیه غرب گرایانه و شعار جدایی دین از سیاست یا دین حداقلی و یا تعابیر اعتقادی از حکومت اسلامی مثل اسلام رحمانی هستند.