۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
16:37
کد خبر : 8854262
۰۹:۵۱

۱۳۹۶/۰۲/۱۲
فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان:

کشف ۱۵ تن انواع میوه قاچاق در بندرلنگه

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف ۱۵ تن انواع میوه خارجی قاچاق به ارزش چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در شهرستان بندرلنگه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان به نقل از پلیس هرمزگان، سردار عزیزالله ملکی با اشاره به کشف ۱۵ تن انواع میوه قاچاق در بندرلنگه اظهار داشت: در ادامه اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران ایست و بازرسی برکه سفلین شهرستان بندرلنگه، حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون ولوو مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی دقیق از کامیون مذکور ۱۵ تن میوه لوکس خارجی قاچاق شامل گلابی، لیمو ترش، مغز بادام و آووکادو که در پوشش سبزیجات و کالاهای ایرانی به مقصد بندرلنگه و فاقد هرگونه مدارک گمرکی بود کشف شد.

سردار ملکی، ارزش محموله کشف شده را بنا به نظر کارشناسان ، چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال عنوان و تصریح کرد: کامیون مذکور توقیف و یک نفر نیز در این زمینه دستگیر شد.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان با اشاره به اینکه قاچاق کالا پدیده‌ای است که از جهات گوناگون، حیات سالم اقتصادی و فرهنگی یک جامعه را تهدید می‌کند، تأکید کرد: پلیس با تمام توان و جدیت همواره آماده است با قاچاقیان و مخلان نظم و امنیت اقتصادی مقابله کند و سامانه ۱۱۰ بصورت ۲۴ ساعته آماده دریافت گزارش و اخبار انتظامی ،اطلاعاتی و امنیتی شهروندان است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید