
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در لشکر امام حسین(علیه السلام) گردهمایی بصیرت افزایی باحضور کلیه کارکنان لشکر 14 امام حسین(ع) برگزار گردید
مسئول سیاسی سپاه امام صادق (ع) حمید باقری در ارتباط با انتخابات ریاست جهموری گفتند بحث این جلسه دفاع از کاندیدای خاص نیست ، بحث نقد گفتمانی است که در جهموری اسلامی ایران وجود دارد.
مسئول سیاسی سپاه امام صادق (ع): یادآور شدند گفتمان اول : مقاومت و حفظ انقلاب است که همان راه شهدای مدافع حرم و شهدای هسته ای است این گفتمان در عمل زحمت زیادی دارد ولی هزینه اقتصادی برای کشور ایجاد نمی کند و اثبات کرده است حتی با دست خالی انقلاب دینی پیروز می شود . طرفداران این تفکر به آیه شریفه « فاستقم کما امرت ..» استناد می کنند وبا مدیریت جهادی محقق می شود.
باقری در موردگفتمان دوم عنوان کرد در این گفتمان مبناسازشکاری با ابرقدرت هاست که اصل تفکر این گفتمان به میرزا ملکم خان ها بر می گردد که معتقد است باید اقتصاد ما وابسته به خارج کشور باشد و این خود وابستگی مطلق را در پی دارد.