به نوشته این نشریه آمریکایی، در این شرایط، سفر ترامپ به عربستان نشان دهنده یک تغییر و بازگشت رسمی در سیاست واشنگتن نسبت به تهران است. در هیچ موضوع دیگری در حوزه سیاست خارجی به اندازه موضوع ایران، رویکرد ترامپ تا این حد با سیاست اوباما تفاوت ندارد. تلاش ترامپ برای به تحرک واداشتن رژیمهای عربی به منظور به چالش کشیدن ایران ریسک افزایش تنشهای منطقهای در خلیج فارس را افزایش داده است.
تحریمهای جدید که برخی از آنها طی هفته گذشته از سوی کاخ سفید (علیه ایران) اعمال شد و برخی دیگر در سنا در حال بررسی هستند، تهدیدی برای تضعیف روح دیپلماسی است که طی دو سال مذاکره بر سر برجام بین ایران و شش قدرت جهانی ایجاد شد.
رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روز گذشته خود در ریاض هرچند امکان گفتگو با همتای ایرانی خود را رد نکرد، اما تصریح کرد که در حال حاضر هیچ طرح و برنامهای برای گفتگو با همتای ایرانی خود ندارد، «هرچند به احتمال زیاد در موقع مناسب با یکدیگر گفتگو خواهیم کرد».
اما تیلرسون و الجبر به صراحت اتحاد عمیق خود را برای ایجاد موازنه در برابر نفوذ ایران در منطقه تشریح کردند. آنها از ایران خواستند از حمایت خود نسبت به «گروههای تروریستی» دست بردارد، به «دخالت در سوریه، عراق و یمن» پایان دهد و برنامه موشکهای بالستیک خود را برچیند. تیلرسون گفت: «آنچه که به آن امیدوارم این است که روحانی که هماکنون یک دوره دیگر در پیش رو دارد، از این دوره برای آغاز فرآیند برچیدن شبکه "تروریسم" ایران، برچیدن تأمین مالی این شبکه "تروریستی"، برچیدن تأمین نیرو و لجستیک و هرچیزی که برای این نیروهای بیثباتکننده در این منطقه مهیا میکند، استفاده کند».