۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:23
کد خبر : 8870650
۰۸:۱۲

۱۳۹۶/۰۳/۲۰
کارشناس فضای مجازی در گفتگو با «بسیج»:

فقر دانش در فضای مجازی باعث پخش شایعات در این فضاست

فرامرزی گفت: فقر دانش در فضای مجازی و رسانه در میان مردم و دیگری فقر دانش و تصمیم‌گیری مسئولان یا بعضا چشم‌پوشی عامدانه بر روی شایعات و آسیب‌های باعث پخش شایعات در این فضاست.
محمود فرامرزی استاد دانشگاه ازاد شهر قدس و کارشناس فضای مجازی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج با اشاره به پخش شایعات در فضای مجازی گفت:فضای این روزهای کشور مملو از شایعات گوناگون و رنگارنگ است تا جائیکه برخی شایعات می‌توانند امنیت روانی و زندگی مردم را تا حد زیادی مختل کنند اما متاسفانه برای مقابله و پاسخ به این شایعات از دو مسئله مهم رنج می‌بریم.

وی افزود: نخست فقر دانش در فضای مجازی و رسانه در میان مردم و دیگری فقر دانش و تصمیم‌گیری مسئولان یا بعضا چشم‌پوشی عامدانه بر روی شایعات و آسیب‌های برآمده از فضای مجازی و رسانه که این مسئله امروز جایگاه ما را در استفاده صحیح از فضای مجازی مبتنی بر مهارت از رسانه‌ها و ابزارهای وابسته به آن به شدت تقلیل داده است.

این کارشناس تصریح کرد: نکته بسیار مهمتر در این میان آنست که ابزارهایی نظیر تلگرام و اینستاگرام که امروز آزادانه و بدون هیچگونه پاسخگویی به شرایط و قوانین و حتی عرف کشور ما به صورت آزادانه مشغول به‌کار هستند، بستر اصلی شایعات و جنگ روانی از طرف بدخواهان ملت ایران و جریان نفوذ هستند که این مشکل در کشورهای دیگر با هوشمندی و اجرای سخت قوانین مرتبط با فضای مجازی کمتر به چشم می‌آید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید