
به گزارش خبرگزاری بسیج چشمه لر،حجت السلام محمود اصغری در خطبه های این هفته نماز جمعه سرعین با اشاره به حادثه تلخ تروریستی در تهران گفت: عملیات جنایتکارانه آمریکا و صهیونیست و تکفیریها در ایجاد ناامنی در مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی(ره) توسط تروریستهای تکفیری را محکوم م و برای شهدای عزیز علو درجات و برای مجروحان شفای عاجل از درگاه خداوند عزوجل مسئلت داریم.
امام جمعه سرعین افزود: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری این ترقه بازی ها تاثیری در اراده ملت ندارد و نخواهد داشت زیرا این مردم همیشه به استقبال شهادت می روند و از مرگ واهمه ای ندارند.
حجت اسلام اصغری ضمن انتقاد از قبول سند 2030 یونسکو توسط ایران اظهارداشت: این سند کاپیتولاسیون فرهنگی جوامع اسلامی است که دین زدایی و فرهنگزدایی دربندهای مختلف آن موج میزند.
وی در پایان گفت: دولت دوازدهم باید بیشتر به جوانگرایی روی بیاورد سمت های مهم را به جوانان واگذار کند چرا که در زمان امام خمینی کشور در دست جوانان بود و امام (ره) به جوانان اعتماد کرد.