به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، مانور سراسری تذکرلسانی همزمان با میلاد امام مجتبی(ع) و با حضور گروه های طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر پایگاه ها و اقشار بسیج شاهرود برگزار شد.
در این مانور که از کانون بسیج جوانان شاهرود آغاز و در خیابان های فردوسی و 22 بهمن انجام پذیرفت خواهران آمر و ناهی با اهدا شاخه گل و کارت تبریک میلاد امام مجتبی(ع) به امر به معروف و نهی از منکر در راستای ترویج فرهنگ حجاب در جامعه پرداختند.
در ابتدای این برنامه حجت الاسلام سیدرضا مرتضوی مسئول معاونت تذکرلسانی ستاد امربه معروف و نهی از منکر شهرستان با تاکید بر اثرگذار بودن تذکرلسانی در جامعه اظهار کرد: اگر ما در برابر ناهنجاری ها و منکرات بی تفاوت نباشیم و تذکر دهیم مطمئناً اثرگذار خواهد بود و سبب ترویج معروفات و جلوگیری از منکرات خواهد شد.
سرهنگ پاسدار حمید دامغانی فرمانده سپاه شاهرود نیز در این برنامه با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر از فروعات ضروری دین و مورد تاکید قرآن و روایات است گفت: اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کمرنگ شود سبب می شود تا ناهنجاری ها در جامعه فراگیر شود و معروفات کمرنگ و جامعه در دام بدبختی و سقوط قرار گیرد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان افزود: جنگ نرم امروز دشمن در راستای ترویج منکرات و بی اثرکردن معروفات در جامعه است و همه ما باید مراقب باشیم که دشمن با اثرگذاری بر اعتقادات ما تلاش دارد تا ما را از مسیر منحرف سازد.
وی خاطرنشان کرد: نیاز امروز ما به امر به معروف و نهی از منکر تزریق خون تازه به جامعه است و باید تلاش کنیم تا در این مسیر حرکت کنیم و با انجام تذکرلسانی که اثرگذار ترین مورد و با استفاده از نیروهای متخصص در این مسیر حرکت کرد.
در این برنامه گروه های طلایه داران در سطح شهر با اجرای تذکرلسانی بر ترویج این فرهنگ در جامعه با توجه به شاخص ها و ویژگی های آن تاکید کردند.