۲۰ / خرداد / ۱۴۰۴ - 10 June 2025
04:36
کد خبر : 8872104
۰۴:۰۲

۱۳۹۶/۰۳/۲۷
نماینده سابق مجلس در گفتگو با «بسیج» مطرح کرد

افزایش روزانه قیمت ساختمان ناشی از رکود و تورم

سید مهدی هاشمی گفت: علی رغم اینکه رکود در بخش اقتصادی مشاهده می‌شود از سویی دیگر هم تورم را در اقتصاد کشورمان شاهد هستیم لذا با افزایش روزانه قیمت ساختمان روبرو هستیم.

 سید مهدی هاشمی نماینده سابق مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: رکود و تورم اقتصادی در تشدید نوسانات دربخش مسکن نقش اساسی دارد. از اینرو بخش مسکن از شوک‌های اقتصادی تاثیرپذیر است.

وی با بیان اینکه رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال و افزایش درآمد را به دنبال دارد افزود: یکی از پیامدهای افزایش درآمد، افزایش تقاضا برای مسکن است ولی متاسفانه نگاه صحیح و برنامه ریزی شده  در بخش تولید وجود نداشته است  و تولید نتوانسته اقدامات مناسب برای  اشتغالزایی را فراهم آورد.

وی در ادامه بیان داشت: بخش ساختمان از تقاضای موثری برخوردار نبوده و نتوانسته پویایی و تحرک در ساخت و ساز مسکن را تامین کند. 

نماینده سابق مجلس گفت: بخش ساختمان کنونی کشورمان با نوعی بی تدبیری مواجه است که از مبنای صحیح و تصمیم گیری های پایدار بی نصیب مانده است این در حالی است که توسعه بخش مسکن می‌تواند رشد اقتصادی را به صورت مستقیم و غیر مستقیم ایجاد کند.

هاشمی در خاتمه افزود: علی رغم اینکه رکود در بخش اقتصادی مشاهده می‌شود از سویی دیگر هم  تورم را در اقتصاد کشورمان شاهد هستیم لذا با افزایش روزانه قیمت ساختمان روبرو هستیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید