۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
10:59
کد خبر : 8874311
۰۸:۳۴

۱۳۹۶/۰۳/۲۷

تشدید تحریم ها روح برجام را نقض کرد

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، حجت الاسلام حسن باباییان در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان قروه با اشاره تشدید تحریم ها از سوی مجلس سنای آمریکا اظهار داشت: از 100 نماینده مجلس سنا 98 نفر موافق اجرای این تحریم ها بوده اند که در واقع اعمال این تحریم ها نقض روح برجام  است و چیزی از برجام باقی نمی گذارد.


وی افزود: افرادی که می گویند مرگ بر آمریکا نگویید بدانند که این مرگ بر آمریکا ، یک شعار همیشگی و دایمی در ایران اسلامی است و در واقع این فریاد مرگ بر آمریکا همان به معنای لا اله الا الله است.


امام جمعه قروه خاطر نشان کرد: مرگ بر آمریکا گفتن یعنی استقلال و آزادی که عزت و اقتدار و کرامت به ارمغان می آورد و ما را سربلند و مستقل می سازد و با این شعار بوده است که ما استعمارگران را از کشور خارج کردیم.


وی افزود: دست اندرکاران در مذاکرات اعتماد کردند اما دشمن امروز بدعهدی می کند و تحریم ها را تشدید می نماید و برجام را نقض کرده است.


باباییان بیان داشت:آمریکا بنا دارد اذهان را نسبت به نیروهای ارزشی ما بدبین سازد در حالی که ما اعتماد و علاقه ای به آمریکا نداریم و سفارش می کنیم که نسبت به مرگ بر آمریکا کوتاهی نکنیم که مرگ بر آمریکا ثواب لا اله الا الله را خواهد داشت.


امام جمعه قروه در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به برگزاری باشکوه راهپیمایی روز قدس تاکید نمود و گفت: جمعه آخر ماه مبارک رمضان روز جهانی قدس است و همه باید در این راهپیمایی حضور یابیم که از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید به میدان بیاییم و بلند فریاد مرگ بر اسراییل سر دهیم.


وی ادامه داد: راهپیمایی به سمت میعادگاه نماز جمعه صورت می گیرد و با نماز به پایان می رسد.


به گفته وی باید نماز و نماز جمعه را گرامی داشت و در جهت ترویج فرهنگ اقامه نماز جمعه کوشید که اگر نماز و نماز جمعه تضعیف شود گناهان هستند که رشد می کنند و تنها راه مقابله با فساد توجه به نماز است.


وی به ابطال سند 2030 در شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره نمود و بیان داشت: این سند ننگی بود بر دامن نویسندگان و امضا کنندگان آن.


وی در بخش دیگری از سخنان خود به شهادت امام علی (ع) اشاره نمود و اظهار کرد: امروز ۲۱ ماه مبارک رمضان و روز شهادت جانسوز امام علی (ع) است.

وی افزود: ما باید از فضایل آن حضرت که موجب دلگرمی انسان به مکتب الهی می شود و انسان با این فضایل ب سمت دیگری نخواهد رفت آگاهی داشته باشیم.


وی به پرداخت زکات فطریه اشاره نمود و گفت: زکات فطریه باید به فقرا پرداخت شود و نمی توان ان را در دیگر امور هزینه نمود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید