بهگزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ مسابقات جام رمضان شهرستان ساوه شب گذشته در حالی به کار خود پایان داد که در رشته والیبال این مسابقات با رقابت 18 تیم، برترینهای آن معرفی شدند.
این مسابقات در بخش آقایان و در رده سنی پایه با حضور 8 تیم در دو گروه دنبال شد که در نهایت تیم "شهید ناصری" از باشگاه شهرداری، شهید کاظمی از "هیئت والیبال" و تیم "شهید ندیری" از باشگاه شهرداری عناوین اول تا سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند.
در رده نوجوانان نیز با رقابت میان 4 تیم مسابقات آغاز و در پایان تیم "شمس"، "شهرداری" و "هیئت والیبال" توانستند مقام اول تا سوم مسابقات را از آن خود کنند.
در رده بزرگسالان نیز با شرکت ۶ تیم این مسابقات برگزار شد، که در مرحله نیمه نهایی تیم "شرکت گاز" با نتیجه ۲ بر صفر مقابل دانشگاه علوم پزشکی به پیروزی رسید و تیم "احسان بار" نیز با نتیجه ۲ بر ۱ در مقابل پیشکسوتان هیئت والیبال به پیروزی دست یافت.
در فینال این دوره از مسابقات در رده بزرگسالان تیم "احسان بار" با نتیجه ۲ بر صفر "شرکت گاز" را مغلوب خود ساخت و مقام قهرمانی جام رمضان امسال را کسب کرد.
در دیدار رده بندی نیز "پیشکسوتان هیئت والیبال" 2 بر 1 "دانشگاه علوم پزشکی" را شکست داد و به مقام سوم رسید.
انتهای پیام/