قائم مقام و معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان:

تکیه اصلی طرح کارورزی بر علاقه مندی و حس همکاری صاحبان و مدیران بخش های غیر دولتی است

اگرچه حمایت ها و مشوق های مناسبی برای ترغیب بخش خصوصی در نظر گرفته شده است، اما تکیه اصلی طرح کارورزی بر علاقه مندی و حس همکاری صاحبان و مدیران بخش های غیر دولتی است.
کد خبر: ۸۸۷۸۷۸۹
|
۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۰
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، قائم مقام و معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: اجرای طرح کارورزی فرصت انتقال مهارت و تجربه در محیط کار، قابلیت جذب و اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی در بازار کار را فراهم می کند.

محمد رضا آبی پور افزود: طرح کارورزی برای فارغ التحصیلان جویای کار با پوشش مناسبی از گروه فارغ التحصیلان دانشگاهی، می تواند فرصت ورود نیروی کار ماهر به بازار را فراهم کند.

وی یادآورشد: این طرح، در فرآیندی 2 طرفه، ضمن انتقال مهارت های حرفه ای از کارگاه به دانش آموخته، امکان انتقال دانش از سوی فارغ التحصیلان به کارگاه را هم فراهم می کند.

آبی پور اظهار کرد: انتظار می رود در خلال این همکاری زمینه و انگیزه کارآفرینی و کسب و کار در دانش آموختگان فراهم شود.

معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان به نحوه ثبت نام متقاضیان در این طرح اشاره کرد و گفت: هم اکنون ثبت نام متقاضیان شرکت در طرح از طریق سایت این وزارت، به آدرس http://karvarzi.mcls.gov.ir انجام می شود اما گام های بعدی فرآیند اجرای طرح در ادامه اطلاع رسانی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: طرح کارورزی با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، روشی نوین و البته با تکیه بر نظام مهارت آموزی رایج در بخش خصوصی است.

آبی پور ادامه داد: دولت در این فرآیند نقش هماهنگ کننده و حامی خواهد داشت و با اجرای طرح کارورزی و حضور فارغ التحصیلان در کارگاه ها، زمینه مناسبی برای باز تعریف آموخته های تئوریک با رویکرد کار عملی فراهم می شود.

معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: با توجه به هدف گذاری 150 هزار نفری در سطح کشور، در پایان دوره اول سرانه آموزش های مهارتی به نحو محسوسی افزایش خواهد یافت.

وی اولویت بندی رشته های آموزش خاص این استان در اجرای طرح کارورزی را اجتناب ناپذیر برشمرد و اضافه کرد: انجام این اولویت بندی، منوط به پیشرفت مناسب ثبت نام فارغ التحصیلان و کارگاه های متقاضی است که طی ماه های آتی قطعی خواهد شد.

آبی پور ابراز کرد: به حتم نگاه بومی و استانی به موضوع وجود خواهد داشت و نیازهای استان، فراوانی نسبی رشته ها و کارگاه ها در اولویت بندی ها موثر خواهد بود، در عین حال هدف، طرح پوشش حداکثری فازغ التحصیلان است.

معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان به وجود زیر ساخت های لازم برای اجرای این طرح در سطح استان اشاره کرد و گفت: اجرای طرح در بستر امکانات موجود استان انجام می گیرد.

وی افزود: بخش عمده این بستر کارگاه های بخش خصوصی و تعاونی است که امید می رود با اطلاع رسانی های انجام شده، شاهد استقبال خوب و مناسبی از سوی بخش خصوصی باشیم.

آبی پور یادآورشد: در خصوص سایر الزامات طرح همچون حمایت های مالی دولت، جلب مشارکت بخش های غیر دولتی مرتبط در هدایت نیروی کا و نظام آموزشی مهارتی این استان، پیش بینی های لازم انجام شده است.

معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: تحقق برنامه های تدوین شده از سوی دولت، منوط به مشارکت بخش خصوصی است.

وی اظهار کرد: اگرچه حمایت ها و مشوق های مناسبی برای ترغیب بخش خصوصی در نظر گرفته شده است، اما تکیه اصلی طرح کارورزی بر علاقه مندی و حس همکاری صاحبان و مدیران بخش های غیر دولتی است.

آبی پور تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد از طریق تعامل مناسب با تولیدکنندگان و بازگویی مزایای طرح که علاوه بر فارغ التحصیلان، صاحبان کارگاه را هم شامل می شود، حداکثر مشارکت بخش خصوصی جلب شود.

سامانه طرح کارورزی وزارت کار به منظور ثبت نام متقاضیان کار و فارغ التحصیلان بیکار دانشگاهی از 23 اردیبهشت آغاز به کار کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیش از این اعلام کرده بود که همه فارغ التحصیلان بیکار و جوانان جویای کار با ثبت نام در این طرح، مشمول بیمه حوادث شده و یک سوم حداقل دستمزد به آنها پرداخت می‌شود.

۴ ت

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار