۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
00:57
کد خبر : 8882924
۲۰:۴۱

۱۳۹۶/۰۴/۱۵

همرنگ جماعت شدن همیشه صحیح نیست

استاد دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه همیشه هم رنگ جماعت شدن صحیح نیست گفت: نباید همیشه از دیگران تبعیت کنیم چرا راهی که همه انتخاب می‌کنند گاهی درست نیست.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ احمدرضا بسیج در نشست امر به معروف و نهی از منکر بسیج فرهنگیان استان اظهار کرد: سنت کلمه‌ای ارزشی است که دشمن آن را در جامعه به عنوان قدیمی جای انداخته اند.

وی با بیان اینکه برخی رشته‌های تحصیلی در جامعه جایگاه خود را ندارند عنوان کرد: تمامی رشته‌های درسی از ارزش بسیاری برخوردارند اما انتخاب آن باید بر اساس استعداد شخص انجام پذیرد.

استاد دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه تعالیم جهان صهیونیستی است گفت: متاسفانه در جامعه شیعه و اسلامی زندگی می‌کنیم اما موفق نشده ایم تدریس در مراکز آموزشی خود را بر پایه دین انجام دهیم.
 
بسیج تصریح کرد: امروزه متاسفانه فرزندان ما باسواد می‌شوند ولی عالم نیستند چرا که فقط سعی به آموختن دروس تحصیلی هستند و هیچگونه علمی به مباحث دینی ندارند.
 
وی افزود: اگر فرزندان خود را عالم پرورش دهیم مطمئنا مشکلات موجود در جامعه نیز حل خواهد شد.
 
استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: نفوذ در طول تاریخ اتفاق افتاده است اما نتوانسته ایم این نفوذ را رفع کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید