۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:21
کد خبر : 8883908
۱۱:۵۹

۱۳۹۶/۰۴/۱۸

ادامه افزایش ابر و ناپایداری جوی در هرمزگان تا امروز بعدازظهر

افزایش ابر و ناپایداری جوی همراه با وزش شدید باد در بعضی مناطق هرمزگان تا امروز بعدازظهر ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان؛کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان در این خصوص گفت: افزایش باد به علت فعالیت سامانه کم‌فشار فصلی (موسمی) است که در مناطق ساحلی همراه با افزایش ابر و وزرش بادهای مرطوب و در مناطق دورتر از دریا نیز احتمال گردوخاک است.

مرضیه سی‌سی پور با بیان اینکه این وضعیت تا امروز بعدازظهر ادامه دارد، تصریح کرد: با خروج این سامانه از استان در اواخر هفته دمای هوا سه درجه افزایش می‌یابد.

کارشناس اداره کل هواشناسی اضافه کرد: سرعت وزش باد در بعضی مناطق تا ۴۳ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع موج نیز در دریای عمان و تنگه هرمز به یک و نیم متر می‌رسد.

سی‌سی پور در پایان با اشاره به اینکه در این مدت شناورهای سبک از تردد در دریا خودداری کنند، خاطرنشان کرد: در ارتفاعات هرمزگان در احتمال بارندگی پراکنده وجود دارد.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید