
به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرستان عسلویه استان بوشهر، حجت الاسلام روح الله میرشکاری در این عیادت اظهار داشت:تقویت بیش از پیش وحدت و همدلی در بین مسلمانان بالاخص مردم شهر نخل تقی، همکاری گستره تر در زمینه های مختلف بسیج و سپاه از مهمترین بیاناتی بود که امروز در میان گذاشته شد.
میرشکاری گفت: از شیخ محمدانزاری امام جمعه اهل سنت شهرنخل تقی می خواهیم که با مدیریتی صحیح همچون گذشته این وحدت و همدلی نیز بین اهل سنت و شیعه در شهرستان عسلویه و شهر نخل تقی حفظ شود و اگر روزی ذره ای از این وحدت و همدلی بین مردم و اهل سنت و شیعه در منطقه دچار خدشه شود قطعا دشمنان از این ظرفیت و خلاء جهت اجرایی کردن اهداف شوم خود استفاده خواهند کرد.
وی تصریح کرد: نباید اجازه بدهیم این همدلی و برادری دچار خدشه شود و ان شاالله در سایه رهبری و فرمایشات مقام معظم رهبری این وحدت و همدلی بین اهل سنت و شیعه حفظ خواهد شد و نقشه دشمنان نیز که در جهت اختلاف بین اهل سنت و شیعه و دیگر مذاهب برنامه ریزی میکنند قطعا با شکست مواجه خواهد شد.
در ادامه شیخ محمد انزاری افزود: مشترکات بین اهل سنت و شیعه بسیار بیشتر از مسائل اختلافی می باشد و باید در جهت تقریب و نزدیکی بین اهل سنت و شیعه اقدام شود و نباید اجازه دهیم دشمن از این مورد اختلاف مذهبی بین اهل سنت و شیعه جهت اجرای مقاصد شوم خود بهره برداری کند.
انزاری با اشاره به نبود امنیت در کشورهای همسایه از قبیل افغانستان و عراق و همچنین کشور مصر این بی ثباتی و عدم امنیت را به دلیل نبود یک رهبر اسلامی واحد در این کشورها دانستند و گفتند: امروز ما باید قدردان رهبری بصیرانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری باشیم و تمامی اهل سنت و شیعه در کنار هم و با وحدت و همدلی در جهت موفقیت و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قدم بردارند.