۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:48
کد خبر : 8888949
۱۹:۵۰

۱۳۹۶/۰۴/۲۷
آیت‌الله سعیدی در دیدار رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور:

بستر رشد جوانان در عرصه هنر و شعر فراهم شود

امام جمعه قم از پیشکسوتان هنر و شعر مقاومت به عنوان سرمایه‌های نظام اسلامی نام برد و گفت: هر چند این افراد باید از جایگاه رفیعی در جامعه برخوردار باشند اما فرصت نیز باید در اختیار جوانان قرار گیرد و بسترهای مورد نیاز فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، آیت‌الله سید محمد سعیدی ظهر امروز در دیدار با غلامرضا منتظری رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور و جمعی از مسئولان این سازمان که در سالن جلسات محراب شبستان امام خمینی(ره) انجام شد، با اشاره به اینکه غم و شادی اهل بیت(ع) در کنار یکدیگر قرار دارند، اظهار کرد: انسان باید در مصائب اهل بیت(ع) محزون و در شادی آنها با نشاط و شاد باشد.

وی اضافه کرد: همانطور در شهادت رئیس مذهب تشیع محزون هستیم باید در ولادت ائمه اطهار(ع) نیز شاد باشیم و در راستای عمل به دستورات این بزرگواران تلاش کنیم.

تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) بر لزوم تقدیر از پیشکسوتان برجسته شعر و هنر تاکید کرد و گفت: رهبر انقلاب اسلامی نیز به عنوان الگوی همگان نسبت به تجلیل از پیشکسوتان شعر و هنر اهتمام جدی دارند و برای ورود جوانان به این عرصه‌ها تلاش می‌کنند.

وی از پیشکسوتان هنر و شعر مقاومت به عنوان سرمایه‌های نظام اسلامی نام برد و ادامه داد: هر چند این افراد باید از جایگاه رفیعی در جامعه برخوردار باشند اما فرصت نیز باید در اختیار جوانان قرار گیرد و بسترهای مورد نیاز فراهم شود تا بتوانند در مسیر خود رشد کنند؛ برای تحقق این هدف اساتید شعر و هنر باید به دنبال هدایت‌گری و آموزش جوانان باشند.

آیت‌الله سعیدی با بیان اینکه جوانان عرصه شعر و هنر باید به رشد و تکامل لازم برسند، عنوان کرد: این افراد می‌توانند در آینده به عنوان عناصری تاثیرگذار در راستای ترویج آموزه‌های ایثار و مقاومت تلاش کنند.

امام جمعه قم از ویژگی‌های دهه کرامت یاد کرد و افزود:‌ گرامیداشت این دهه یک موضوع مهم است که همگان باید نسبت به آن اهتمام داشته باشند؛ با حضور حضرت معصومه(س) در شهر قم تحولات چشمگیری در این شهر رقم زده شد و به برکت ایشان اکنون قم به مرکز ترویج آموزه‌های دینی در سطح جهان تشیع تبدیل شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید