۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
16:07
کد خبر : 8893013
۱۱:۴۲

۱۳۹۶/۰۵/۰۵
فرماندار شهرستان گرمی:

هدف از برگزاری جشنواره‌ها در گرمی معرفی توانمندی روستاییان است

فرماندار گرمی گفت: در آستانه روز شهرستان گرمی جشنواره‌های مختلفی در سطح هر سه بخش شهرستان برای معرفی توانمندی روستاییان منطقه برگزار شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرمی به نقل ازسیفار،ابراهیم امامی، فرماندار گرمی گفت: ما در روستای تنگ بخش مرکزی جشنواره توانمندی روستایی را به خوبی برگزار کردیم و خوشبختانه استقبال خوبی از سوی مسئولان و مردم را شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه اینگونه جشنواره‌ها در معرفی شایسته توانمندی‌های منطقه نقش بسزایی دارد، افزود: قطعا با ترویج این حرکت باعث می‌شود گردشگران با تولیدات و مناطق گردشگری شهرستان بیش از پیش آشنا شده و زمینه اشتغال‌زائی فراهم شود.

رئیس شورای برنامه‌ریزی و اشتغال گرمی مغان بیان کرد: سالجاری بیشترین اعتبارات در طول تاریخ شهرستان را برای بخش گردشگریی در حوزه‌های مختلف اختصاص دادیم و امیدواریم این اقدام حرکتی رو به جلو برای رونق بخشی به این حوزه پردرآمد باشد.

وی اضافه کرد: شهرستان گرمی مغان متشکل از سه بخش انگوت، موران و مرکزی در کنار آب و هوای معتدل تابستانی و زمستانی، ظرفیت‌های ویژه و خدادادی در حوزه گردشگری دارد که از نگاه گردشگران مغفول مانده است.

امامی بر لزوم همت دستگاه‌ها برای معرفی توانایی‌های منطقه تأکید کرد و افزود: هر اداره در اندازه توان خود و بر حسب وظایف ذاتی برای معرفی بهتر این شهرستان همت کند و در این راه از ظرفیت رسانه‌های ارتباط جمعی نیز استفاده شود.

وی برگزاری جشنواره توانمندی‌های روستایی را نمونه از مشارکت مستقیم مردم دانست و گفت: بی‌شک پای کار آمدن مردم در امورات مختلف باعث می‌شود نتیجه بهتری بدست بیاید و در این جشنواره‌ها نیز چنین موضوعی مشاهده شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید