۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
13:47
کد خبر : 8895940
۰۸:۵۸

۱۳۹۶/۰۵/۱۱

اتوبوس حامل کالای قاچاق به مقصد نرسید

فرمانده انتظامی بیجار از توقيف یک دستگاه اتوبوس حامل کالای قاچاق به ارزش سه میلیارد ريال در اين شهرستان خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، به نقل از پايگاه خبری پليس؛ سرهنگ رسول کرمی چگینی با اعلام اين خبر گفت: مأموران یگان امداد شهرستان در پی اشراف اطلاعاتی و اجرای طرح ممنوعيت ورود کالای قاچاق یک دستگاه اتوبوس در محور دیواندره – بیجار متوقف کردند.
 

وی افزود: مأموران با هماهنگی قضائی خودرو مذکور را متوقف و پس از بازرسی از آن تعداد 200 عدد کارتن خالی گوشی موبایل، 580 عدد لوازم جانبی موبایل، 6 هزار و 193 عدد انواع لوازم آشپزخانه، دو دستگاه کولر گازی، سه دستگاه جاروبرقی، 264 ثوب انواع البسه، 351 قلم انواع لوازم آرایشی و بهداشتی و 5 هزار و 610 عدد لوازم ورزشی کشف کردند.

 
فرمانده انتظامی بیجار با اشاره به دستگیری یک نفر در این رابطه، بيان کرد: بنابر نظر کارشناسان ارزش ريالی کالای قاچاق کشف شده سه میلیارد ریال اعلام شده است.

 َ
انتهای پیام/7727


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید