
وی امنیت و آرامش امروز ایران اسلامی؛ را مرهون خون شهیدان دانست و افزود: تداوم راه شهیدان از رسالت های مردم در عصر حاضر است.
ماموستا سعیدی با اشاره به آیات و روایات اسلامی تصریح کرد: شهادت در راه خدا، پایان زندگی نیست بلکه تازه آغاز زندگی ابدی شهید در جوار رحمت الهی است که این واقعیت در آیات متعددی از قرآن کریم به آن صراحتا اشاره شده است.
امام جمعه کانیسور، انقلاب اسلامی را امانت بزرگ شهیدان به ملت ایران دانست و گفت: ما بایستی با حفظ و تداوم راه شهیدان امانت دار خوبی برای شهیدان باشیم.
وی خاطرنشان کرد: خواه نا خواه مرگ به بهانه های مختلفی مانند بیماری، سوانح و بلایای طبیعی، تصادف و روزی انسان را درک خواهد کرد و بایستی این دنیا را ترک کنیم ولی خوشا به سعادت کسانیکه خداوند مرگ انان را بوسیله شهادت قرار داده است.