۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
05:59
کد خبر : 8896703
۱۸:۱۶

۱۳۹۶/۰۵/۱۲
با حضور 150 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛

اردوی جهادی پزشکی در چاراویماق آغاز شد

رئیس شبکه بهداشت و درمان چاراویماق از آغاز اردوی جهادی پزشکی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مرکز بهداشتی و درمانی آغجریش از بخش شادیان چاراویماق خبر داد.
مهدی مسیب پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی افزود: این اردوی جهادی با حضور 150 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تا 21 مرداد ماه جاری و برای ارایه خدمات پزشکی و فرهنگی به اهالی منطقه اجرا می شود.
وی اضافه کرد: در این اردو خدمات پزشکی عمومی، تخصصی، دندانپزشکی، بهداشت محیط و عمومی، تغذیه و رژیم درمانی، توانبخشی، پرستاری، مامائی، غربالگری و آموزش فرهنگ عمومی و فردی بهداشتی به مردم ارائه می شود.
مسیب پور افزود: در طرح اردوی جهادی، روزانه 150 بیمار در بخش پزشکی و 80 بیمار در بخش دندانپزشکی معاینه و درمان شده و دو هزار و 500 نفر نیز غربالگری می شوند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان چاراویماق همچنین از تکمیل و بهره برداری از ساختمان جدید شبکه بهداشت و درمان چاراویماق تا اواخر امسال خبر داد.
مسیب پور بیان کرد: ساختمان قدیمی ستاد مرکز بهداشت و درمان به علت فرسودگی تخریب شد و به جای ساختمان جدید در سه طبقه در زمینی به مساحت یکهزار و 600 مترمربع با اعتباری نزدیک به 20 میلیارد ریال ساخته می شود.
هفت مرکز بهداشتی و 32 خانه بهداشت روستایی در چاراویماق فعال بوده و پنج خانه بهداشت روستایی نیز در دست ساخت است.
تعداد 10 پزشک خانواده در این مراکز و خانه های بهداشت مشغول درمان و ارایه خدمات هستند.
چاراویماق با حدود 35 هزار نفر جمعیت در 180 کیلومتری جنوب شرق تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید