۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
01:21
۰۹:۲۹

۱۳۹۶/۰۵/۱۷

ایستگاه بازرسی شهید نوری شاهرود، توقفگاه پایانی 30 هزار لیتر سوخت قاچاق

فرمانده انتظامی شاهرود گفت: ماموران ایستگاه بازرسی شهید نوری شاهرود تریلی حامل 30 هزار لیتر سوخت قاچاق را متوقف کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سرهنگ سیدمصطفی اشرفی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: از آنجا که برخورد با قاچاق کالا، از مهمترین برنامه های پلیس در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی و منویات مقام معظم رهبری است، این موضوع با جدیت از سوی ماموران انتظامی در سطح استان پیگیری می شود.

وی تصریح کرد: در همین راستا، ساعت 5:40 امروز دوشنبه 16 مرداد ماموران ایستگاه بازرسی شهید نوری شاهرود موفق به کشف 30 هزار لیتر سوخت قاچاق شدند.

این مسئول انتظامی ادامه داد: ماموران این ایستگاه در اجرای طرح کنترل خودروهای عبوری، یک دستگاه تریلی کشنده سوخت را متوقف کرده، آن را مورد بازرسی قرار دادند.

اشرفی گفت: در بازرسی از خودرو مشخص شد راننده در حال انتقال 30 هزار لیتر گازوئیل خارج از شبکه توزیع و قاچاق است.

فرمانده انتظامی شاهرود با اعلام دستگیری راننده و معرفی وی به مرجع قانونی، از تشدید اقدامات پیشگیرانه پلیس در مقابله با ابعاد مختلف قاچاق به خصوص سوخت خبرداد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید