۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:13
کد خبر : 8900341
۰۹:۲۵

۱۳۹۶/۰۵/۲۱
امام جمعه اردبیل:

فخر بزرگ ایران این است که با تروریست‌های خطرناک جهان مبارزه می‌کند


به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل ، آیت‌الله سیدحسن عاملی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر اردبیل اظهار داشت:آنچه در هفته گذشته در مراسم تحلیف در مجلس اتفاق افتاد هشدار بزرگی برای ملت ماست که در انتخاب نماینده، معیارهای اصلحرا به طور کامل رعایت و از تعصبات بی‌جا اجتناب کنند.

نماینده مردم استان اردبیلبا اشاره به سخن رئیس کل بانک مرکزی که اخیرا گفته "کسانی که در موسسات غیر مجاز سپرده‌گذاری می‌کنند دست به کاری خطرناک می‌زنند"، گفت: این مسئولبا این سخنان خطای بزرگی را مرتکب شده است چرا کهاگر موسسات مالی غیرمجاز هستند چرا آنها را نمی‌بندید و اگر ورود به آنها کار خطرناک و چاه طویل است در وهله نخستخود بانک مرکزی باید جلوی آن را بگیرد و اگر قرار است دولت دوازدهم از این گونه مدیران استفاده کند، اقتصاد و امنیت اقتصادی کشور قطعا مختل خواهد شد.

عاملی تصریح کرد: جوان مدافع حرمی که این هفته شهید شد مسئولیت همهما را خطیر می‌کندمدافعان حرم این گونه عذاب‌ها را به جان می‌خرند تا خطر خطرناکترین تروریست‌ها از کشور دور شوند.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل اظهار کرد: به طورقطعپشت این جنایت‌ها و وحشیگری‌ها فتوای مفتیان وهابی خوابیده است و مفتیان وهابی فتوا داده‌اند که رسول خدا(ص) با رعب پیروز شده است و ما برایاحیای سنت نبوی باید از قتل‌هایی استفاده کنیم که رعب را بیشتر می‌کند، به همین دلیل داعش به جای عقاب شرعی مثل جلد و حد از ذبح و سوزاندن و مثله کردن استفاده و عمدا آن را انتشار می‌دهد.

وی افزود: فخر بزرگ ایران اسلامی این است که با این تروریست‌های خطرناک مبارزه می‌کند و برای ما جای تاسف است که نظریه‌پرداز بزرگ آمریکا، کیسینجراین هفته اظهار کرد که "آمریکا نباید بگذارد داعش به طور کامل از بین برود و الا مدیریت منطقه خاورمیانه از دست آمریکا خارج و به دست ایران که در صدد تشکیل امپراطوری فارس است می‌افتد".

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل به اهالی کرمانشاه تبریک گفت که بالاخره از نعمت قطار بهره‌مند شدند و از دولت تشکر کرد که راه‌آهن غرب کشور به طول 605 کیلومتر از ایستگاه سمنگان اراک را به کرمانشاه متصل کرد.

عاملی تصریح کرد: اما گلایه جدی داریم که اردبیل با موقعیت خاص جغرافیایی و تاریخی فراموش شده و در حالی که مسافت ما به راه‌آهن سراسری بسیار کمتر از 605 کیلومتر است اما اعتنایی به اردبیل و اهالی مکرم آن نمی‌شود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل با قدردانیاز جوانان ممتاز استان که در کنکور امسال با رتبه یک یا دورقمی قبول شده‌اند، در اثناء نماز از مهدی شفیعی حائز رتبه 9 رشته علوم تجربی و از چهار نفر دیگر از جوانان که رتبه زیر 100داشته‌اند تجلیل کرد و گفت:همه این جوانان شخصیت قرآنی دارند و دارای لوح تقدیر از بابت مسابقات قرآنی سمپاد هستند.

وی بیان کرد: به تبریزی‌ها نیزتبریک می‌گویم که نفر اول ریاضی و نفر دوم تجربی و نفر سوم زبان‌های خارجی را به خود اختصاص دادند و برای آذری‌های کشور مایه افتخار شدند.

منبع: تسنیم


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید