۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:32
کد خبر : 8901646
۱۲:۰۲

۱۳۹۶/۰۵/۲۳
کارشناس هواشناسی گلستان:

دمای هوای گلستان افزایش می‌یابد

کارشناس هواشناسی گلستان از افزایش دمای هوا در سطح استان خبر داد و گفت: امروز شاهد افزایش دمای هوا در سطح استان گلستان خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان، محمدرضا رحمان‌نیا اظهار کرد: افزایش دمای هوا در روز دوشنبه 23 مردادماه جاری را در سطح استان گلستان شاهد خواهیم بود.

وی تصریح کرد: در روز گذشته مناطق مختلف استان گلستان آرامش جوی را تجربه کرده است و از نظر دمایی نیز روند افزایش دما را در بخش‌های مختلف استان را شاهد بودیم.

* جو نسبتا آرام و آسمانی صاف تا کمی ابری در مناطق استان گلستان کماکان تداوم خواهد داشت

کارشناس هواشناسی گلستان ابراز کرد: در روزهای گذشته اینچه‌برون در گرمترین ساعت با 39 درجه سانتی‌گراد گرمترین شهرستان استان گلستان گزارش داده شد.

رحمان‌نیا با بیان اینکه شهرستان گرگان هوای گرمی را شاهد بود، خاطرنشان کرد: در روز گذشته شهرستان گرگان در گرمترین ساعت خود دمای 36 درجه سانتیگراد را تجربه کرد.

وی افزود: الگوهای پیش‌یابی نشان می‌دهد که جو نسبتا آرام و آسمانی صاف تا کمی ابری در مناطق استان گلستان کماکان تداوم خواهد داشت و همچنان این روند ادامه پیدا خواهد کرد.

کارشناس هواشناسی گلستان از افزایش دما در سطح استان گلستان خبر داد و بیان کرد: روز دوشنبه 23 مردادماه جاری افزایش دما را در سطح استان گلستان خواهیم داشت.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید