۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:28
کد خبر : 8902193
۱۰:۴۰

۱۳۹۶/۰۵/۲۴

کسب رتبه اول جشنواره کتابخوانی رضوی توسط بیجاری ها

مدیر کتابخانه های عمومی بیجار گفت: شهرستان بیجار رتبه اول هفتمین جشنواره کتابخوانی رضوی در استان کردستان را کسب کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، مریم احمدزاده گفت: کتاب در بردارنده و نگه دارنده دانش بشری و همه رشته های علوم و روایتگر تاریخ است.
 

وی با تاکید بر ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران که یک انقلاب فرهنگی بود ، کتاب و کتابداری مورد توجه جدی مسئولان و مردم قرار گرفت و در این راستا نهاد کتابخانه های عموی کشور تاسیس شد.
 

مدیر کتابخانه های عمومی بیجار اضافه کرد: استقبال عموم مردم به ویژه مردمان فرهنگ دوست و اهل خیرات به این نهاد موجب تاسیس کتابخانه های فراوانی همراه با تحول در سیستم کتابخانه ها گردد.
 

احمدزاده در خصوص فعالیت کتابخانه های عمومی بیجار  بیان داشت: شهرستان بیجار دارای 6 کتابخانه عمومی نهادی و 2 کتابخانه مشارکتی که در حال حاضر نیازمند به کمک خیرین و جلب مشارکت های مردمی جهت توسعه فرهنگ کتابخوانی و مطالعه مفید است.
 

وی در قسمت دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری هفتمین جشنواره کتابخانه رضوی گفت: شهرستان بیجار با معرفی 11 برنده موفق به کسب رتبه اول هفتمین جشنواره کتابخوانی رضوی در سطح استان کردستان شد.
 

مدیر کتابخانه های عمومی بیجار تصریح کرد: در هفتمین جشنواره کتابخوانی رضوی 2 نفر در بخش کودک، 2 نفر بخش خواهران، یک نفر بخش بزرگسالان مکتوب ، 3 نفر بخش بزرگسالان اینترنتی و سه نفر خانوادگی از شهرستان بیجار موفق به دریافت جایزه شدند.
 

وی یادآور شد: در این دوره از جشنواره کتابخانه شهید نجات اللهی شهرستان بیجار نیز بعنوان کتابخنه برتر انتخاب شد.
 
انتهای پیام/7727


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید