۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
13:02
۱۹:۳۱

۱۳۹۶/۰۵/۲۵

برگزاری كارگاه آموزشي كشاورزي حفاظتي در شهرستان سمنان

به همت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)، كارگاه آموزشي كشاورزي حفاظتي در شهرستان سمنان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، به منظور توانمندي‌سازي كارشناسان كشاورزي (پهنه) كارگاه آموزشي كشاورزي حفاظتي با هماهنگي مديريت سازمان جهادكشاورزي استان سمنان در مركز آموزش كشاورزي و منابع طبيعي سمنان برگزار شد.

در اين كارگاه آقاي مهندس زین العابدین اميدمهر عضو هيات علمي بخش تحقيقات فني ومهندسي مركز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)، ضمن تشريح مفهوم كشاورزي حفاظتي، توضيحاتی در زمينه استفاده از ادوات حفاظتي در مناطق مختلف استان سمنان و در خصوص اقدامات انجام شده در زمينه خاك‌ورزي حفاظتي در مركز شاهرود ارائه کرد.

وی كشاورزي حفاظتي را يك نياز ضروري به منظور ايجاد پايداري در توليد و كاهش مخاطرات زيست‌محيطي (مسئله ريزگردها و انتشار دي‌اكسيد كربن) و كاهش تبخير و استفاده بهينه از منابع آب با توجه به شرايط استان سمنان (اقليم گرم و خشك، تبخير زياد، كاهش بارندگي و ظهور خشكسالي) عنوان نمود.

مهندس اميدمهر توسعه كشاورزي حفاظتي را مستلزم آشنايي با اصول كشاورزي حفاظتي، احياي فرهنگ با ارزش حضور در مزرعه، داشتن انگيزه دروني و بيروني، توان برقراري ارتباط با بهره‌برداران، همراهي کامل با بهره‌بردار در اجراي كار، تشكيل تيم كارشناسي و پايش مزارع هدف و ايجاد مزارع الگويي حفاظتي در كنار مزارع روش رايج دانست و چالش های پیش رو را اقدامات ناقص، غيرعملي، غير تخصصي، پراكنده‌كاري و عدم تخصيص اعتبارات لازم و در زمان مناسب دانست که موجب عدم استقبال بهره‌برداران از كشاورزي حفاظتي مي‌شود.

برگزاری كارگاه آموزشي كشاورزي حفاظتي در شهرستان سمنان 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید