۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
02:02
کد خبر : 8904080
۱۰:۴۶

۱۳۹۶/۰۵/۲۸
امام جمعه بندرعباس :

28مرداد روز جنایت آمریکا در حق مردم ایران است

نماینده ولی فقیه درهرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تشریح دخالت های آمریکا درایران گفت: 28مرداد روز جنایت آمریکا درحق مردم آزاده ایران است.
به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان ؛آیت الله غلامعلی نعیم آبادی در خطبه های نمازجمعه این هفته شهر بندرعباس اظهار کرد: این کودتا باعث شد تا از مرداد 1332 تا بهمن ماه سال 1357هجری خورشیدی امپریالیسم آمریکا و عوامل داخلی آن به خصوص استبداد پهلوی بر ایران حکمرانی و ظلم کنند طوریکه می توان ازآن بعنوان جنایت آمریکا درایران نام برد.
 
 
نماینده ولی فقیه در هرمزگان خاطرنشان ساخت: دراین مدت افزون بر 60هزار مستشار آمریکایی در کشور ایران به جای مستشاری پادشاهی می کردند و دریک کلمه مملکت دست آنها بود طوریکه سرتیپ ارتش ما در مقابل کم ترین درجه دار آمریکایی حق اظهارنظر و خودنمایی نداشت.
 
 
آیت الله نعیم آبادی ضمن تقدیر از اقدام مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که این نقطه شروعی باشد برای دیگر مجالس کشورهای اسلامی تا ظلم هایی که آمریکا در طول تاریخ به مردم و کشور آنها روا داشته را برملا کنند.
 
 
خطیب جمعه بندرعباس پس از شعار مرگ بر آمریکای نمازگزاران از آنان خواست در منزل نیز ضمن بازگو کردن تاریخ معاصر جنایت های آمریکا را نیز برای فرزندان خود تعریف کنند.
آیت الله نعیم آبادی در ادامه با اشاره به در پیش بودن هفته دولت گفت: کسی خق ندارد به دولت اهانت کند زیرا رهبر انقلاب با تنفیذ اختیارات ولایت فقیه را در خصوص اجرای مسائل حکومتی قوه مجریه به رئیس جمهوری واگذار کردند.
 
 
وی یادآورشد: انتقاد اگر به شکل نقد و نقادی باشد اشکالی ندارد اما بدگویی و اهانت بر خلاف دین مبین اسلام ا ست.
 
 
امام جمعه بندرعباس تصریح کرد: انتقاد یعنی نقادی همانطوریکه زرگرها سره را از ناسره جدا و طلاهای اصل را جدا می کنند ما نیزباید اشتباهات دولت را تذکر بدهیم و مورد نقد قرار دهیم و ازآنان بخواهیم به قانون عمل کنند.
 
 
نعیم آبادی همچنین با اشاره به روز جهانی مسجد گفت: در هرمزگان 106روستا بی مسجد یا بد مسجد(مخروبه) وجود دارد درحالیکه دراین استان افرادی زندگی می کنند که صفرهای ثروت آنان را کسی نمی تواند بخواند.
 
 
وی خطاب به نمازگزاران گفت: مردم فکرنکنند مسجد سازی کاردولت است بلکه طبق گفته قرآن کریم کار افراد مومن است و دولت اسلامی نیز می تواند به آنان کمک کند.
نماینده ولی فقیه درهرمزگان همچنین به مناسبت شروع به کار شوراهای اسلامی شهر و روستاها و اهمیت کار آنان تاکید کرد: شورا اگر دقت نکند شهر آسیب می بیند و همه اعضای آن فردای قیامت باید پاسخگوی مردم باشند.
 
 
آیت الله نعیم آبادی از شورهای اسلامی شهرهای استان به ویژه بندرعباس، لنگه ، میناب خواست حب و بغض ها را کنار بگذارند و تنها خدا را درنظر بگیرند وبه فکر خدمت به مردم باشند وهر کشی شهردار بشود ، شهردار مردم است و باید به شهر و ساکنان آن خدمت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید