۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
00:15
کد خبر : 8906056
۰۸:۵۹

۱۳۹۶/۰۵/۳۱
فرمانده سپاه ناحیه کرمانشاه:

مسجد باید پایگاهی برای مقابله با کفر باشد

فرمانده سپاه ناحیه کرمانشاه گفت: مسجد باید محل ترویج ارزشهای انقلاب و پایگاه مقابله با کفر باشد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، سرهنگ جهانگیرکریمی در جشنواره استانی مسجد که به همت سپاه حضرت نبی اکرم(ص)در مسجد بقیه الله کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: به آتش کشیده شدن مسجد الاقصی در سال ۴۸ نشان دهنده بغض و کینه دشمنان اسلام نسبت به مسلمانان و خانه خداست.

 

وی افزود: این روز فرصتی است تا از ارکان مساجد و نیروهای ارزشی که در خدمت جامعه جهت اعتلای اسلام و انقلابیگری هستند تقدیر شود.

 

فرمانده سپاه ناحیه کرمانشاه با استناد به سخنان روز گذشته سردار سلیمانی در جمع علمای قم، مسجد را به سه دسته تقسیم کرد و گفت: دسته اول مساجدی که ائمه کفر متولی آن هستند و حاصل تربیت آنها تکفیری ها هستند که خنجر به قلب مسلمانان می زنند و به چهره اسلام چنگ می اندازند.

 

سرهنگ کریمی افزود: دسته دیگر مساجدی است که نیروهای ارزشی و انقلابی در آن فعالیت می کنند و در آنها جوانانی امثال شهید محسن حججی تربیت می شوند که در راه دفاع از اسلام حنجر به خنجر داعشی ها می سپارد و خم به ابرو نمی آورند.

 

وی دسته سوم را مساجدی معرفی کرد که متولیان آن مروج یأس و نا امیدی هستند که به اصول اسلام و انقلابیگری اهمیت نداده و در مقابل با کفر ایستادگی نمی کنند.

 

سرهنگ کریمی در پایان ابراز داشت: باید در تمام زمینه ها گوش به فرامین رهبر انقلاب و همچنین نماینده ایشان در استان باشیم تا بتوانیم در راستای اعتلای اسلام و انقلابیگری گام های مثبتی برداریم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید