۱۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 05 June 2025
14:09
کد خبر : 8906230
۱۱:۲۹

۱۳۹۶/۰۵/۳۱
دکتر حسینی شاهرودی:

دولت با نگاه جهادی تحقق برنامه ها را دنبال کند

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: رأی نمایندگان مجلس به وزرای پیشنهادی فرا فراکسیونی بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سیدحسن حسینی شاهرودی در "ارزیابی رأی اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزرای پیشنهادی دولت"، اظهار داشت: رأی اعتماد قاطع نمایندگان مجلس به وزرا و دولت کم سابقه بود و نشان از اعتماد مجلس شورای اسلامی به دولت است.

وی با تأکید بر اینکه نمایندگان مجلس با رأی مناسب، قاطع و ارائه دیدگاه های خود به وزاری پیشنهادی، دین خود را به دولت ادا و برادری خود را ثابت کردند، گفت: حال نوبت دولت است که با قدرت و تلاش به دنبال تحقق برنامه ها و اهداف خود با نگاه جهادی باشد.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی به تشخیص خود در رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی رئیس جمهور عمل کردند، تأکید کرد: رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی کاملاً فراجناحی و فرا فراکسیونی بود و این نشان از استقلال مجلس از جناح بندی ها دارد.

وی با اشاره به آمار و آراء نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزرای دولت و تناقض آن با نظرات فراکسیون های مختلف مجلس، تصریح کرد: این آرا به خوبی نشان می دهند که نمایندگان به دولت اعتماد کرده و حال نوبت دولت است که با اتکا به رأی مجلس و در پاسخ به این اعتماد، با سرعت در جهت تحقق برنامه ها و عمل به وعده ها تلاش نماید و قدر این فرصت را بداند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید