۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
19:45
کد خبر : 8906830
۱۰:۳۱

۱۳۹۶/۰۶/۰۱
یک مخترع بسیجی در گفتگو با «بسیج» عنوان کرد

اختراع کنتورهای هوشمند برای کاهش مصرف آب و برق/ هیچ حمایتی از ما نمی شود

بهادری گفت: ما کنتورهای هوشمند آب و برق که جایگرین کنتورهای فعلی شوند را اختراع کردیم.


اختراع کنتورهای هوشمند برای کاهش مصرف آب و برق/ هیچ حمایتی از ما نمی شودعلی بهادری مخترع و مبتکر بسیجی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج در رابطه با اختراعات خود در راستای اصلاح الگوی مصرف اظهار اشت: ما کنتورهای هوشمند آب و برق که جایگرین کنتورهای فعلی شوند را اختراع کردیم.

این مبتکر و مخترع بسیجی با بیان این مطلب افزود: هدف از اختراع این کنتور هوشمند کنترل میزان مصرف آب و برق هر خانواده است. به دلیل کاهش حفره های زیر زمینی یکی از مشکلات جدی ما در آینده آب خواهد بود بنابراین ما کارهایی را در این راستا شروع کردیم اما متاسفانه به دلیل مشکلات و عدم حمایت از این طرح و اختراع به جایی نرسیدیم.  

بهادری با اشاره به محاسن این کنتورهای هوشمند خاطر نشان کرد: هدف ما از این اختراع این بود که بر اساس تعداد افراد خانواده میزان مصرفی هر فرد را به طور متوسط محاسبه و از طریق نرم افزار به صورت سیستمی در صورت مصرف بیش از حد استاندارد هشدار داده و باعث صرفه جویی در مصرف آب در آن خانواده شو.

این نخبه و مخترع بسیجی مطرح کرد: متاسفانه هیچ حمایتی از ما نشده است. عده ای شعار می دهند که میزان آب کاهش یافته  و میزان بارندگی کم است و مشکال کم آبی داریم اما از این طرف هیچ حمایتی هم  نمی شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید