۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
14:45
کد خبر : 8908344
۱۸:۲۳

۱۳۹۶/۰۶/۰۴

پاسخ وزارت کشور به برخی اخبار درباره صدور حکم "نجفی"

معاون وزیر کشور گفت: اقدامات لازم برای صدور حکم شهردار تهران در وزارت کشور انجام شده و منتظر طی سایر تشریفات قانونی هستیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج، هوشنگ خندان‌دل معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور با تکذیب برخی خبرها درباره عدم صدور حکم شهردار تهران، گفت: همه اقدامات و مکاتبات قانونی و اداری لازم برای صدور حکم شهردار تهران، در وزارت کشور انجام شده و به محض طی سایر تشریفات قانونی، حکم آقای دکتر نجفی از سوی وزیر کشور امضاء خواهد شد.

وی افزود: در روز چهارشنبه اول شهریورماه، بلافاصله پس از انتخاب شهردار تهران در شورای شهر، فوراً دستور لازم از سوی آقای دکتر رحمانی‌فضلی صادر و تشریفات قانونی مرتبط، مطابق مقررات، پیگیری شده است.

به گزارش تسنیم،معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور تصریح کرد: مطابق قانون، حکم انتصاب شهرداران شهرهای بالای 500 هزار نفر، توسط وزیر کشور صادر می‌شود که صدور این احکام برابر یک روند قانونی و اداری تعریف شده دنبال می‌شود و حکم شهردار تهران نیز برابر همین روند قانونی صادر خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید