۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:29
کد خبر : 8909491
۱۲:۵۳

۱۳۹۶/۰۶/۰۶
مقیمی در همایش بزرگداشت روز بسیج کارمندان تشریح کرد

نقش کارمندان انقلابی در مدیریت بحران‌های کشور

قائم مقام وزیر کشور گفت: پس از جنگ در شرایطی که تحت فشارهای متعددی بودیم بازهم کارمندان بودند که به میدان آمدند و با حداقل امکانات، کشور را دوباره بازسازی کردند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، محمد حسین مقیمی قائم مقام وزیر کشور در همایش بزرگداشت روز بسیج کارمندان با اشاره به تاریخچه پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: پس از نابودی رژیم پهلوی، اداره کشور بدون آنکه سابقه ای در امور اجرایی وجود داشته باشد، به دست نیروهای انقلابی افتاد. در آن شرایط باید حکومت به سرعت شکل می گرفت و آرامش به کشور باز می‌گشت.

وی با بیان اینکه در شرایطی که همه چیز دگرگون شده بود، اداره کشور به تدریج به افراد صدیق و وفادار به انقلاب سپرده شد، افزود: اما با شروع جنگ تحمیلی، وضعیت کشور بحرانی‌تر شد، در آن شرایط سخت کارمندان رسالت بسیار سنگینی بر دوش داشتند.

قائم مقام وزیر کشور خاطرنشان کرد: بسیاری از کارمدان دولت در جبهه ها حضور پیدا می کردند و بسیاری دیگر نیز در ادارات برای مدیریت کشور در شرایط بحرانی جنگ تلاش می کردند و بر همین اساس به جرأت می گوییم که در دوران دفاع مقدس، کارمندان بیشترین نقش را در مهندسی جنگ داشتند.

وی عنوان کرد: پس از جنگ در شرایطی که تحت فشارهای متعددی بودیم بازهم کارمندان بودند که به میدان آمدند و با حداقل امکانات، کشور را دوباره بازسازی کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید