با همت حوزه علمیه خواهران بافق برگزار شد:
مراسم روایت ازدواج آسمانی با حضور خانواده شهید مدافع حرم شهید سامانلو
به مناسبت سالروز ازدواج حضرت امیرالمؤمنین، علی (ع) و حضرت زهرا (س) و هفته ازدواج، ویژه برنامه روایت ازدواج آسمانی با همکاری ناحیه مقاومت بسیج بافق، با روایتگری پدر، همسر و فرزندان شهید مدافع حرم، سعید سامانلو در محل بیت الرضا (ع) بافق برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از بافق، به مناسبت سالروز ازدواج حضرت امیرالمؤمنین، علی (ع) و حضرت زهرا (س) و هفته ازدواج، ویژه برنامه روایت ازدواج آسمانی با همکاری ناحیه مقاومت بسیج بافق، حوزه علمیه خواهران، بسیج طلاب خواهران، مؤسسه خیریه فرهنگی مذهبی بیت الرضا (ع)، هیأت رزمندگان اسلام و کانون فرهنگی تبلیغی آیت الله حاج شیخ محمدتقی بافقی (ره) با روایتگری پدر، همسر و فرزندان شهید مدافع حرم، سعید سامانلو در محل بیت الرضا (ع) بافق برگزار شد.
در این مراسم که با حضور پرشور مردم ولایت مدار و شهیدپرور شهرستان بافق در محل بیت الرضا (ع) برگزار شد پس از قرائت قرآن توسط فرزند شهید و مولودی خوانی توسط مداح اهل بیت (ع)، پدر شهید به بیان خاطراتی در مورد شهید سامانلو و ویژگیهای اخلاقی ایشان پرداخت و گفت: شهادت توفیقی است که به سادگی نصیب هر کسی نمیشود و در همین راستا به بیان ارادت خاص شهید سامانلو به بی بی سادات و همت ایشان در راستای جلب رضایت خدا با تحمل هر رنجی در قالب خاطره پرداخت.
در ادامه همسر، مادر، پدر و فرزندان شهید در یک گردهمایی گرم به بیان خاطره ازدواج شهید سامانلو به سبک اسلامی پرداختند و نشان دادند در عصر کنونی هنوز ازدواج به شیوه و سیره ائمه (ع) حرفی برای گفتن دارد.
در پایان مراسم از زوجهای جوانی که در سال ۹۶ ازدواج بدون گناه داشتند تجلیل شد.