
مهدی دیابی معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در سمنان، از شهادت یکی دیگر از رزمندگان تیپ فاطمیون این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: "حسن حسنی" رزمنده دلاور تیپ فاطمیون از مهدیشهر بود که یکم شهریور ماه در جبهه های مقاومت به دست تروریست های داعش به شهادت رسید.
وی بیان داشت: پیکر مطهر شهید "حسن حسنی" روز پنج شنبه 9 شهریور ماه وارد مهدیشهر می شود و همان شب راس ساعت 20 در گلزار شهدا مورد استقبال مردم ولایت مدار شهرستان قرار خواهد گرفت.
معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان افزود: مراسم وداع با این شهید بزرگوار جمعه 10 شهریور ماه همزمان با روز عید قربان همراه با اقامه نماز مغرب و عشاء در مسجد صاحب الزمان(عج) مهدیشهر برگزار خواهد شد.
دیابی گفت: آیین تشییع و خاکسپاری شهید "حسن حسنی" 11 شهریورماه ساعت 9 صبح از میدان شهدای مهدیشهر برگزار می شود.
وی افزود: همچنین مراسم یادبودی نیز ساعت 11:30 همان روز، بعد از مراسم تدفین در مسجد شیخ محمود استعلامی برگزار می شود.
بر اساس این گزارش؛ شهید "حسن حسنی" تنها 21 سال داشت که به عشق اهل بیت(ع) و در دفاع از حرم حضرت زینب(س) به سوریه رفت و در مبارزه با تروریست ها، شهد شهادت نوشید.
شهید "حسن حسنی" هشتمین شهید مدافع حرم شهرستان مهدیشهر می باشد.
از این هشت شهید مدافع حرم شهرستان مهدیشهر دو شهید همچنان مفقود هستند و پیکرشان به کشور بازنگشته است.