
به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران،حجتالاسلام رمضان اسکندری در خطبههای نماز جمعه پلسفید سوادکوه با اشاره به اینکه تقوا، راهرفتن در خارها است گفت:چندصباحی که در دنیا هستیم باید مراقب رفتارهای خود باشیم و تقوا را رعایت کنیم.
وی با بیان اینکه دهه غدیر به عالم بشریت و همه انسانها تعلق دارد و سه آیه الهی پشتوانه جریان غدیر است، افزود: حجالوداع به فرمان الهی و با دعوت پیامبر گرامی اسلام و حضور 90 تا 120 هزار نفر برگزار شد که بیانگر اهمیت واقعه غدیر است.
امام جمعه موقت پلسفید سوادکوه به آیه مرتبط با غدیر و درسهای مختلف آن اشاره و خاطرنشان کرد: آیه تبلیغ، آیه تهدید و آیه دلگرمی در روز غدیر به پیامبر نازل شد و پیامبر خطبه غدیر را ایراد کرد که هرکدام از آنها دارای درسهای عمیق سیاسی و معرفتی است.
این مسؤول با اشاره به اینکه در روز غدیر افراد زیادی با علی(ع) بیعت کردند، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام به عنوان اولین شخص با حضرت علی(ع) بیعت کرد و ایشان را امیرالمومنین توصیف کرد.
اسکندری با اشاره به ابعاد مختلف غدیر و لزوم توجه به فرهنگ آن در جوامع اسلامی، گفت: غدیر امانتی بر دست ماست که به حضرت مهدی(عج) برسد.