۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
13:16
کد خبر : 8915594
۱۷:۲۱

۱۳۹۶/۰۶/۱۹
امام جمعه بوکان:

دشمنان می‌خواهند مسلمانان را توسط خودشان نابود کنند

امام‌جمعه بوکان گفت: مسلمانان اگر از اختلافات جزئی چشم‌پوشی کنند و با یکدیگر متحد شوند می‌توانند آمریکا را به زانو دربیاورند.

به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، امام‌جمعه بوکان گفت: مسلمانان اگر از اختلافات جزئی چشم‌پوشی کنند و با یکدیگر متحد شوند می‌توانند آمریکا را به زانو دربیاورند.

ماموستا عبدالرحمن خلیفه‌زاده ضمن محکومیت کشتار مسلمان در میانمار اظهار داشت: زمانی شهر را دزد می‌زند که داروغه در خواب باشد و امروز ما می‌بینیم کسانی که ادعای ریاست بر امت اسلام را دارند بازیچه دست کفار شده‌اند و این خود عامل اصلی ظلم‌هایی است که علیه مسلمانان در دنیا انجام می‌پذیرد.

وی گفت: آمریکا می‌خواهد اسلام و مسلمین را از بین ببرد و به همین خاطر کفار را به اسم مسلمان تجهیز کرده و به جان و مال مسلمانان می‌اندازد.

خلیفه‌زاده عنوان کرد: دشمنان می‌خواهند مسلمانان را توسط خودشان نابود کنند و به همین منظور آل‌سعود را به‌عنوان مهره‌ای نفوذی در بین مسلمانان هدایت می‌کنند تا به اختلافات جزئی موجود دامن بزند.

امام‌جمعه بوکان با اشاره به فاجعه انسانی صورت گرفته در میانمار بیان کرد: دولت میانمار نه تنها مسلمانان را به خاک و خون می‌کشد بلکه در مرزهای این کشور هم مین کاری کرده تا از فرار آنها جلوگیری کند و این تنها نشان از نسل‌کشی آن‌ها دارد.

وی خاطرنشان کرد: ما مخالف اخوت و دوستی با کفار هستیم و یقین داریم امروز اگر خونی از مسلمانان به زمین ریخته می‌شود همگی با تسلیحات آمریکایی و پول آل سعود و امثال وی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید