۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:25
کد خبر : 8918636
۱۶:۴۳

۱۳۹۶/۰۶/۲۵
امام جمعه موقت مهریز:

انتخاب استانداران با دقت و مشورت انجام شود

امام جمعه موقت مهریز گفت: انتخاب استانداران توسط دولت باید با دقت و مشورت کامل با اهل خبره انجام گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از مهریز، حجت الاسلام حسین زارع زاده در خطبه های نماز جمعه مهریز با قدردانی از فعالیت های دولت خدمتگزار و آرزوی موفقیت برای خدمت به مردم و کشور افزود: انتخاب استانداران بخش مهمی از وظایف دولت است که امیدواریم با دقت و جدیت انجام گیرد.

امام جمعه موقت مهریز به حوادث میانمار و کشتار و آواره شدن مردم مسلمان این کشور اشاره کرد و ضمن محکوم نمودن آن ، بر هوشیاری امت اسلام و موضع گیری در قبال آن به عنوان یک وظیفه بزرگ دینی تاکید کرد.

زارع زاده گفت: باید امت اسلام و ملت قهرمان ایران همواره به حمایت و دفاع از محرومان عالم بشتابند و لحظه ای دست از اهداف و آرمان های الهی و انسانی بر ندارند.

وی با تبریک روز مباهله به اهمیت آن و موضوع اهل بیت عصمت و طهارت و ولایت حضرت علی (ع) اشاره کرد و بر برگزاری جشن ها و بزرگداشت این روز مهم در تاریخ اسلام تاکید نمود.

امام جمعه موقت مهریز همچنین به برگزاری جشن عاطفه ها اشاره کرد و از مردم خواست تا همچنان در آستانه سال تحصیلی جدید به کمک دانش آموزان نیازمند بشتابند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید