۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:54
کد خبر : 8919564
۱۰:۴۰

۱۳۹۶/۰۶/۲۷

همایش ترویج فرهنگ نهج البلاغه در مهریز

به همت بسیجیان پایگاه نرجس خاتون(س) و همکاری مدرسه علمیه الزهرا (س) همایش ترویج فرهنگ نهج البلاغه در مهریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از مهریز؛ پایگاه بسیج نرجس خاتون(س) با همکاری مدرسه علمیه الزهراء (س) مهریز همایش ترویج فرهنگ « نهج البلاغه خوانی » را برگزار کرد.

در این همایش حجت الاسلام مهدوی ارفع به بیان اهمیت کتاب نهج البلاغه پرداخت و گفت: حضرت علی (ع) فرمودند «من در میان شما مثل چراغ روشن در تاریکی هستم. ای مردم سخنان مرا بشنوید. شخصیت من، پشت زبان من است. گوش دل خود را باز کنید و سخنان مرا بشنوید.»

وی در این جلسه به بیان آسان ترین روش ها برای خواندن نهج البلاغه اشاره کرد و افزود: روزی ده دقیقه از وقت خود را به نهج البلاغه اختصاص دهید ، قلب خودتان را آماده کنید تا حضرت امیرالمومنین (ع) مانند کمیل، دستتان را بگیرند و اسرار الهی را به شما بسپارند.

در این همایش، اساتید، طلاب و عموم خواهران شهرستان مهریز حضور داشتند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید