۱۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 03 June 2025
19:23
کد خبر : 8919592
۰۹:۰۶

۱۳۹۶/۰۶/۲۸
یک بسیجی جهادگر در گفتگو با «بسیج»عنوان کرد

ساخت مسکن برای مردم زلزله زده خراسان شمالی توسط گروه های جهادی

هاشمی گفت: ما تعدادی مسکن برای محرومان و تعدادی آغل برای دام های مردم این مناطق و یک سرویس بهداشتی ساختیم تا بتوانیم تنها بخش کوچکی از مشکلات این مردم آسیب دیده و زلزله زده خراسان شمالی را حل کنیم.

هاشمی مسئول گروه جهادی شهید حسین مومنی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج در رابطه با اقدامات گروه جهادی شهید حسین مومنی در مناطق محروم و دور افتاده کشورمان اظهار داشت: گروه جهادی ما بیشترین فعالیت های خود را در حوزه محرومیت زدایی از روستاهای خیلی محروم متمرکز کرده است.

این بسیجی جهادگر در توضیح مطلب خاطر نشان کرد: ما در حوزه عمرانی روستاهای محروم اقدامات مختلفی همچون آبرسانی به روستا ها را انجام می دهیم چراکه برای خیلی زا مردم این مناطق مشکل ایجاد کرده است.

مسئول گروه جهادی شهید حسین مومنی در پایان این مطلب تصریح کرد: اردویی که اخیراً داشتیم در مناطق زلزله زده خراسان شمالی بود که ما تعدادی مسکن برای محرومان و تعدادی آغل برای دام های مردم این مناطق و یک سرویس بهداشتی ساختیم تا بتوانیم تنها بخش کوچکی از مشکلات این مردم آسیب دیده و زلزله زده خراسان شمالی را حل کنیم.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید