۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:15
کد خبر : 8924328
۱۰:۳۸

۱۳۹۶/۰۷/۰۳
پیشکسوت دفاع دیروز و بازاری موفق امروز؛

آن هایی که از سرمایه گذاری خارجی دم می زنند به توان مردم اعتقاد ندارند

پیشکسوت بازار و اصناف اصفهان گفت: آن هایی که می گویند که تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی، تورم و رکود، سرمایه گذاری خارجی است، به توانمندی های مردم و داخل کشور اعتقاد چندانی نداشته و ندارند…

مصطفی حجه فروش در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز؛ پیرامون دفاع مقدس و نقش اصناف در جبهه های حق علیه باطل، اظهار کرد: دفاع مقدس به جنگ تحمیلی و زمانی که متجاوزان به ما حمله کردند محدود نمی شود.

پیشکسوت عرصه دفاع مقدس با بیان این که دفاع مقدس به پیش از پیروزی انقلاب، زمان پیروزی و آینده مربوط است، گفت: دفاع از سرزمین و دستاوردهای انقلاب اسلامی وظیفه تک تک افراد جامعه است و به تبع اصناف و بازاریان که از قدیم و در طول سالیان سال قبل از پیروزی انقلاب از مدافعان، محافظان و حمایت کنندگان حکومت اسلامی بودند، در زمان پیروزی انقلاب نیز حمایت از حفظ دستاوردهای انقلاب را وظیفه خود می دانستند.

فعالیت های انقلابی اصناف اصفهان از سال 42 شروع شد
وی با بیان اینکه از سال 42 که قیام 15 خرداد شروع شد، اصناف و بازاریان حضور فعال و گسترده ای در خصوص به ثمر رسیدن نهضت امام خمینی (ره) داشتند، خاطرنشان کزد: اصناف در طول زمان 15 سال فاصله زمانی قیام 15 خرداد تا پیروزی انقلاب اسلامی در تمام مواضع خود نشان دادند که مدافع اسلام، انقلاب و به ثمر رسیدن یک حکومت اسلامی هستند.

حجه فروش با اشاره به نقش اصناف در دوران پیروزی انقلاب، خاطرنشان کرد: نسل های جدید و آینده باید بدانند که اصناف و بازاریان اصفهان چه نقش مهمی در پیشبرد اهداف انقلاب داشتند.

پیشکسوت بازار اصفهان با اشاره به فعال شدن گروهک های ضد انقلاب در نقاط مختلف کشور در شروع انقلاب، تصریح کرد: بازاریان نقش موثری در حمایت از رزمندگان و نیروهای انقلاب علیه این گروهک ها داشتند.

نقش موثر اصناف اصفهان در اسکان و اشتغال معاودین
وی ادامه داد: قبل از شروع جنگ تحمیلی، رژیم صدام معاودین عراقی را از این کشور اخراج کرده و بیشتر آن ها به اصفهان آمدند و اصناف و بازاریان نقش موثری در ایجاد اردوگاه اسکان و سامان دهی آن ها، ایجاد شغل برای آن ها و فراهم کردن امکانات رفاهی برای خانواده های آن ها داشتند.

حجه فروش با بیان اینکه با هجوم عراق به مناطق عظیمی از غرب و جنوب غرب کشور شمار زیادی از افراد جنگ زده به مناطق مختلف کشور از جمله اصفهان مهاجرت کردند، تصریح کرد: بازاریان اصفهان در این مقطع با هماهنگی ستادهای تشکیل شده دولتی اردوگاه هایی برای سامان دهی آن ها و تامین خوراک، پوشاک و نیازهای ضروری آن ها تشکیل دادند.

بازاریان اصفهان حامی اصلی ستاد پشتیبانی جنگ تحمیلی بودند
پیشکسوت عرصه دفاع مقدس از دیگر اقدامات اصناف اصفهان در زمان  جنگ تحمیلی را حمایت ها از ستادهای پشتیبانی جبهه و جنگ دانست و گفت: بیشترین میزان کالا، مواد ضروری و حتی خودرو و کامیون از جانب همین اصناف و بازاریان اصفهان در کاروان های متععد به جبهه ها فرستاده می شد.

وی ادامه داد: پس از پیروزی جنگ تحمیلی بازاریان اصفهان نسبت به مسائل روز بی تفاوت نبوده و حمایت های خود را از نظام و به ثمر رسیدن دستاوردهای انقلاب در مقاطع مختلف و به صورت های متعدد اعلام کردند.

تعطیلی کارخانه های تولیدگننده مواد غذایی و مورد نیاز مردم در ابتدای انقلاب اسلامی
حجه فروش در رابطه با نقش بازاریان و اصناف اصفهان در زمان تحریم های جنگ و کمبود برخی اقلام ضروری در کشور گفت: در زمان پیروزی انقلاب برخی کارخانه های تولیدکننده مواد اولیه و مواد غذایی مورد نیاز مردم تعطیل شده بود؛ برخی از صاحبان این کارخانه ها که به رژیم طاغوت وابسته بودند از ایران خارج شده بودند و برخی از این کارخانه های نیز به دلیل برخی ناهماهنگی ها و طولانی شدن برخی اعتصاب ها در سال 57  تعطیل شده بود و برخی این کارخانه ها نیز به دلیل سیاست های اقتصاد دولتی برخی دولتمردان به مدیریت دولتی درآمده بود.

وی با بیان اینکه عمده این کارخانه ها، کارخانه های مواد غذایی، خوراک و مایحتاج زندگی مردم بود، عنوان کرد: تعطیلی این کارخانه ها، کشور را با کمبود مواد ضروری مواجه کرد و مردم را در تنگنا قرار داد و واردات نیز محدود شده بود و کشور با کمبود مواجه بود.

کسبه اصفهان کارخانه های تعطیل شده را بازگشایی کردند
پیشکسوت بازار اصفهان تاکید کردک اصناف و بازاریان در این زمان با حمایت هایی که از برخی وادحدهای تعطیل شده و برخی موسسه ای و صندوق های قرض الحسنه داشتند این کارخانه ها را به عرصه تولید برگرداند و به تامین نیازهای ضروری مردم پرداختند.

وی ادامه داد: برخی از این بازاریان با وجود این که شغل اصلی آن ها نیز مرتبط نبود، مرغداری ها و واحدهای تولیدی پارچه و لباس و واحدهای صنعتی تولیدی را فعال کرده و حتی در زمینه کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی کمک کردند.

مردم ما امتحان خود را در امر تولید پس داده اند
حجه فروش در پاسخ به خبرنگار ما در مورد چگونگی امکان استفاده از تجربه های دفاع مقدس در شرایط فعلی، گفت: مردم ما امتحان خود را در هشت سال جنگ تحمیلی در زمینه  عدم استفاده از کالاهای غیرضروری و کمک به نیازمندان و ناتوان ها نشان دادند و در مقاطع مورد نیاز از اقشار آسیب پذیر حمایت کرده و می کنند و در امر تولید هر موقع که نیاز بوده است، پیش قدم بودند.

امکانات دولتی به کمک بخش تولید بیاید
وی ادامه داد: با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی، باید امکانات دولتی هم به میدان بیاید و از این دستاوردها حمایت کند و در مواقع لزوم از توانمندی مردم استفاده کند.

آن هایی که از سرمایه گذاری خارجی دم می زنند، به توان مردم اعتقاد ندارند

پیشکسوت بازار اصفهان با بیان اینکه مردم ما توانمندی تولید کالا در بهترین کیفیت ممکن را دارا هستند، خاطرنشان کرد: آن هایی که می گویند که تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی، تورم و رکود سرمایه گذاری خارجی است، به توانمندی های مردم و داخل کشور اعتقادی زیادی نداشته و ندارند؛ اگر به توانمندی های خود مردم متکی شوند، خود این مردم در مواقع حساس کشور را از بحران ها خارج می کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید