۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
10:10
کد خبر : 8925333
۱۳:۰۷

۱۳۹۶/۰۷/۰۴
آیت‌الله رکنی:

فلسفه اصلی گرامیداشت دفاع مقدس، انتقال آن به نسل جدید است

امام جمعه شهرستان بندرلنگه، گفت:فلسفه اصلی گرامیداشت دفاع مقدس، انتقال آن به نسل جدید است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از بندرلنگه، آیت الله سید محمد جواد رکنی حسینی بعد از ظهر امروز در جمعی از پرسنل و فرماندهان نظامی و انتظامی شهرستان بندرلنگه با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای گرانقدر، اظهار کرد: فلسفه اصلی گرامیداشت دفاع مقدس، انتقال آن به نسل جدید است، امروز یکی از مشکلات ما این است که نسل گذشته با حال پیوند نخورده است و بهترین فرصت برای اینکار همین هفته دفاع مقدس است.

وی افزود:  باید به نسل کنونی یادآور شویم که این امنیت و آسای امروز به راحتی به دست نیامده است و این امنیت حاصل خون صدها هزار شهید وجانباز و آزاده بوده است پس باید قدر شهداء و ازخود گذشتگی و جانفشانی آن‌ها را بدانیم وبه این نسل نیز منتقل کنیم.

امام جمعه شهرستان بندرلنگه اضافه کرد:  امروزه برخی رسانه‌ها متاسفانه جوری صحبت می‌کنند که انگار از گذشته اطلاعی ندارند یکی از نعمت‌های جنگ همین آمادگی امروز نیروهای ملسح ماست.

آیت‌الله رکنی تصریح کرد: برخی  قلم به‌دستان مزدور خارجی و داخلی اصل موضوعات را نمی‌گویند و شائبه ایجاد می‌کنند که چرا بعد از فتح خرمشهر جنگ ادامه پیدا کرد؟ چرا نمی‌گویید که هنوز تکلیف متجاوز و شروع کننده این جنگ مشخص نشده بود و همچنین خوی تجاوزگری صدام از طرف دیگر و حتی حمله‌های آنان بعد از فتح خرمشهر و همچنین عملیات مرصاد بعد از قطعنامه، حال چرا این موضوعات که خود عاملی برای ادامه این جنگ بود را نمی‌گویند.

وی گفـت: وظیفه ماست که جنگ را تبیین کنیم و اینکه ما هیچ‌گاه جنگ طلب نبودیم، برخی دیگر نیز مغالطه می‌کنند که چرا هر روز موشک می‌سازیم و وضعیت اقتصادی را بسازیم، چرا این گروه موشک‌هایی که صدام در آغاز جنگ به تهران زد را فراموش کردند مگر بدون امنیت اقتصاد شکل می‌گیرد و چرا هر چیز را در جای خود نبینند و اقتصاد را به موشک گره می‌زنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید