
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج گلستان ، مدیر عقیدتی سیاسی سپاه مراوه تپه در مراسم مدارس شهرستان به مناسبت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم به ما تاکید می فرماید که از گذشتگان عبرت بگیرید، متذکر شوید و تفکر کنید.
وی خاطرنشان کرد: ما با تحلیل درست و منطقی از دو جنگ دردنیای اسلام می توانیم مسیر را در جهت پیروزی برای جنگ حال حاضر پیدا کنیم.
مدیر عقیدتی سیاسی سپاه مراوه تپه با طرح این سوال که عاشورا به چه علت رخ داد؟ امام حسین چرا قیام کرد؟ گفت: چون سنت های رسول خدا در حال فراموشی و تغییر بود لذا کسی که بیشترین دغدغه را نسبت به دین داشت باید وارد عمل می شد.
شاهرودیان افزود: اشرافی گری، دست درازی به بیت المال، ظلم به محرومین و توجه نداشتن به مستضعفین ، اولویت دادن به منافع شخصی و حفظ جایگاه در مقابل اجرای حکم خدا و رسولش از سنت های الهی بود که یا فراموش شده بود یا در حال تغییر بود لذا امر به معروف و نهی از منکر برای کسی است که خواب است یا خود را به خواب زده است.
وی ادامه داد: چون دین مردم به انحراف کشیده شده بود و به فرموده اباعبدالله علیه السلام شکم ها از حرام و شبهه پرشده بود امام جان خودو خانواده خودرا فدای اسلام کرد.
مدیر عقیدتی سیاسی سپاه مراوه تپه تاکید کرد: این حرکت سید الشهدا علیه السلام الگو شد برای انقلاب دوم که همان دفاع مقدس و جنگ تحمیلی بود. برای همین است که امام بزرگوار ما فرمود: همه ی کار انقلاب اسلامی این است که معیار های الهی زنده شود. برایهمین شما در تاریخ می بینید که امام هم مقابل اشرافیت و دست درازی به بیت المال، برای عزت دادن به مستضعفین و توجه به آنان، برای ایجاد حکومت اسلامی این حرکت عظیم را با الگوی عاشورایی عملی کرد.
شاهرودیان در بیان جنگ سوم به تحلیل جنگ نرم پرداخت و گفت: فرمانده معظم کل قوا دستور دادند که همه مقابل این جنگ بسیج شوند. اینکه ما گاها عقب برده می شویم به خاطر قدرت دشمن نیست چرا که خداوند به مومنین وعده نصرت داده است به شرط آنکه بخواهند.
وی خاطرنشان کرد: اگر میخواهید شرمنده خون شهدای اسلام نشوید بخواهید از خداوند متعال که توفیق دهد تا در این جنگ نرم هم با قدرت بیشتر ادامه دهیم.
انتهای پیام/