۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:10
کد خبر : 8926702
۱۲:۲۴

۱۳۹۶/۰۷/۰۶
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان:

صرف پوشیدن لباس مشکلی و نصب پرچم‌های عزا در مراسم عزای حسین (ع) کافی نیست

صرف پوشیدن لباس مشکلی و نصب پرچم‌های عزا در مراسم عزای حسین (ع) و پخش شیرینی و شکلات در ایام ولادت امامان معصوم (ع) را کافی نیست، بلکه باید در کنار توجه با این مباحث که بسیار ارزشمند است، به راه ائمه (ع) و منطق آنان ایمان راسخ داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در مراسمعزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و گرامیداشت هفته دفاع مقدس در اداره کل منابع طبیعی استان زنجان گفت: امام ، نمونه علمی و عملی مکتب است و این ما هستیم که باید بینش و نگرش خود را با آن وفق دهیم، هر چه معرفت ما نسبت به امام و زوایای زندگی و سلوک و رفتار و گفتار امام نزدیک‌تر باشد مطمئن باشیم که راه صحیح را رفته‌ایم.

آیت‌الله علی خاتمی نمود ظاهری عشق به امامان(ع) را خوشحالی از خوشحالی آنان دانست و افزود: این به تنهایی کافی نیست باید معرفت و شناخت ما از امامان معصوم (ع) نیز بالا باشد تا بتوانیم در مسیر واقعی آنان حرکت کنیم.

وی با اشاره به تولید اشکال و ایجاد شبهه در دین اسلام توسط دشمنان اسلام با ایجاد سایت‌های و فضاهای مجازی متعدد، اظهار داشت: این سایت‌ها به تدریج با تضعیف ایمان جوانان و نوجوانان مسلمان به اهداف شوم خود می‌رسند که این مهم باید مورد توجه دلسوزان اسلام باشد.

امام جمعه زنجان با بیان این‌که کشورهای جهان سوم حد و قاعده خاصی ندارند و امکانات نرم‌افزاری بدون توجه به سن افراد به راحتی در دسترس آنان قرار می‌گیرد تصریح کرد: خانواده‌ها به ویژه والدین باید دسترسی کودکان و فرزندانشان را به امکانات مجازی کنترل کنند.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به اینکه موظفیم میزان نزدیکی خود به خدا، پیامبر (ص) و امام حسین(ع) را هر روز باید بسنجیم، تصریح کرد: با توجه به این موضوع می‌توانیم میزان گناه‌ها و خطاهای خود را کم کنیم.

وی با بیان این‌که برخی از گناهان از قتل نیز بالاست، خاطرنشان کرد: دروغ، توهین، تهمت، غیبت و ترور شخصیت افراد بزرگترین گناه است و ائمه اطهار(ع) همواره تمامی پیروان خود را از این گناه‌ها نهی کرده‌اند.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه اگر خواستار گمراه نشدن از صراط مستقیم هستیم باید دنباله‌رو ائمه اطهار (ع) باشیم، صرف پوشیدن لباس مشکلی و نصب پرچم‌های عزا در مراسم عزای حسین (ع) و پخش شیرینی و شکلات در ایام ولادت امامان معصوم (ع) را کافی ندانست و گفت: باید در کنار توجه با این مباحث که بسیار ارزشمند است باید به راه ائمه (ع) و منطق آنان ایمان راسخ داشته باشیم.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید