۲۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 16 June 2025
03:48
کد خبر : 8927792
۰۹:۰۵

۱۳۹۶/۰۷/۱۸
مسوول بسیج دانشجویی مازندران در گفت‎و گو با «بسیج»:

عدم روحیه بسیجی در دانشگاه مانع تربیت نیروی تراز انقلاب است

نوری گفت: اگر مسئولین دانشگاه فاقد روحیه و تفکر بسیجی باشند، قطعا آن اتفاقی که باید در دانشگاه رخ دهد که تربیت نیروی تراز انقلاب و نیرویی که بتواند آینده نظام را تامین کند، محقق نخواهد شد.

شهرام نوری مسوول بسیج دانشجویی استان مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج با اشاره به بیانات امام خامنه‎ای مبنی بر نتایج مطلوب همراهی دانشگاه با بسیج عنوان کرد: یکی از رسالت‎های اصلی و اساسی دانشگاه رسالت تربیت نیروی مفید و تراز انقلاب اسلامی است و با توجه به اینکه دانشگاه‎های ما به آن جایگاه‎های تربیت نیروی تراز نرسیده است، تشکل‎های دانشجویی مثل تشکل بسیج به عنوان یک مکمل و تکمیل کننده فعالیت‎هایی که در دانشگاه اتفاق می‌افتد می‎تواند نقش‎آفرین باشد و قطعا همراهی دانشگاه در برنامه‎های تشکل‎هایی دانشجویی مثل بسیج دانشجویی که تشکل انقلابی است قطعا این فرمایش رهبری معظم انقلاب را محقق می‎کند و هم‎افزایی و هم‎پوشانی که در این مسیر همراهی و هماهنگی دانشگاه با بسیج دانشجویی اتفاق می‎افتد یک اتفاق مبارکی است که طبق نظر رهبری معظم انقلاب نتایج مطلوبی را به همراه خواهد داشت.

مسوول بسیج دانشجویی استان مازندران اظهار داشت: بیشترین مشکلی نیز که ما در بسیج دانشجویی در ارتباط با دولت‎ها و مسئولین دانشگاه با آن مواجه هستیم فقط در بعد اقدامات سیاسی است که گاهی با چالش مواجه می‎شویم.

نوری در خاتمه با تاکید بر لزوم دارا بودن مسئولین دانشگاه از روحیه و تفکر بسیجی بیان کرد: قطعا اگر مسئولین دانشگاه فاقد روحیه و تفکر بسیجی باشند، قطعا آن اتفاقی که باید در دانشگاه رخ دهد که تربیت نیروی تراز انقلاب و نیرویی که بتواند آینده نظام را تامین کند، محقق نخواهد شد و باتوجه به سخن حضرت امام(ره) مبنی براینکه دانشگاه مبدا تحولات است اگر دانشگاه از روحیه بسیجی بدور باشد و هماهنگی دانشگاه با بسیج نیز اتفاق نیفتد، اگر هم تحولی رخ دهد، قطعا آن تحولی که اتفاق می‎افتد ممکن است در تقابل با انقلاب و آن اهداف عالی و آرمان‎های انقلاب باشد و اگر دانشگاه بخواهد مسیری غیر از مسیر انقلاب را ترویج دهد چه در حوزه فرهنگی چه در حوزه سیاسی و چه در مباحث دیگر مطمئنا یک روند نزولی را خواهیم داشت و دیگر نیروهای انقلابی با روحیه انقلابی تربیت نمی‏شوند و فعالیت‎های دانشگاه نیز دچار چالش خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید