۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:32
کد خبر : 8929580
۱۱:۵۵

۱۳۹۶/۰۷/۱۴

اهداء خون کارکنان تیپ در شهرکرد

مسئول اورژانس گردان بهداری رزمی تیپ ۴۴ قمر بنی هاشم علیه السلام از اهدا خون نیروهای پایور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ مسئول اورژانس گردان بهداری رزمی تیپ ۴۴ قمر بنی هاشم علیه السلام در گفت‎وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: نیروهای پایور تیپ استان همزمان با ماه عزاداری سرور و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین اقدام به اهدای خون برای کمک به نیازمندان کردند.

وی خاطرنشان کرد: هر ساله در این ماه گروهی از نیروهای پایور و نیروهای وظیفه به صورت دسته جمعی برای اهدای خون خود به بیماران نیازمند به سازمان انتقال خون می‌آیند و اقدام به این کار خیرخواهانه می‌کنند.

این مقام مسئول  هدف از این کار  را گسترش این  فرهنگ نیکو در جامعه  عنوان کرد و گفت: مردم با اهدا خون خود نه‌ تنها به بیماران کمک می‌کنند بلکه موجب سلامت جسم خود نیز می‎شوند.

مسئول اورژانس گردان بهداری رزمی تیپ ۴۴ قمر بنی هاشم علیه السلام با بیان اینکه اهدا خون 7 مزیت دارد عنوان داشت: چکاب کامل خون، کاهش بیماری قلبی، کاهش احتمال ابتلا به سرطان، پیشگیری از خطر ابتلا به دیابت و پیشگیری از خطر ابتلا به دیابت از جمله فواید اهدا خون می‎باشد.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که مشکل سلامتی ندارند، می توانند با فاصله هشت هفته خون اهدا کنند، یعنی اینکه فاصله بین دو نوبت اهداء خون باید 8 هفته باشد که در واقع اهدا کننده می‌تواند بعد از دو ماه برای اهدای مجدد مراجعه کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید