۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
09:39
کد خبر : 8931752
۱۳:۰۳

۱۳۹۶/۰۷/۱۸

پسرِ"بن‌لادن"گروه‌تروریستی‌تاسیس‌کرد

انصار الفرقان متشکل از تعداد زیادی از جنگجویان غیرسوری و سوری است که سال‌هاست در عرصه‌های مختلف جنگ در سوریه حضور داشته‌اند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، یک گروه جدید تروریستی در سوریه به نام «انصار الفرقان فی بلاد الشام» تأسیس و با صدور بیانیه‌ای بر ضرورت جنگ با ارتش ترکیه و ارتش آزاد در استان ادلب تأکید کرد.

در بیانیه اعلام موجودیت این گروه آمده است: «این تشکیلات جهادی [وابسته به القاعده]، متشکل از تعداد زیادی از جنگجویان مهاجر (غیرسوری) و انصار (سوری) است که سال‌هاست در عرصه‌های مختلف جنگ در سوریه حضور داشته‌اند. این افراد در گروه‌ها و تشکیلات مختلف جهادی فعالیت کرده و امروز در قالب این تشکیلات مجتمع شده‌اند.»

آن‌ها در فیلم کوتاهی که منتشر کرده، پرچم‌های ترکیه و ارتش آزاد را آتش زده و از آغاز نبرد علیه آنان خبر می‌دهند.

گفته می‌شود فرماندهی این تشکیلات را «حمزه بن لادن» فرزند اسامه بن لادن بر عهده دارد.

منبع: مشرق

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید