۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
16:25
کد خبر : 8932480
۱۹:۱۸

۱۳۹۶/۰۷/۲۰
مشاور فرهنگی فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تاکید کرد

بالا بردن سواد رسانه‌ای اولین راهکار مقابله با جنگ نرم

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: باید گفت موضوع جنگ نرم و عملیات روانی غرب علیه لایه‌های متعدد اجتماعی کشورمان امری نیست که بتوان به راحتی از آن عبور کرد و برای مقابله با جنگ در حوزه جنگ نرم اولین موضوع بالا بردن سواد رسانه‌ای جامعه است.

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ مصطفی مشایخی مشاور فرهنگی فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی در نشست اخلاقی و تربیتی حوزه شهید عراقی اصناف که با حضور پور شور بسیجیان برگزار شد با اشاره به آسیب‌های جنگ نرم گفت: جنگ نرم نوعی چالش و درگیری بین کشورها است که در حوزه سخت‌افزاری و تسلیحات نظامی قرار نمی‌گیرد در حوزه محتوا، برنامه و نرم افزاری است.

وی افزود: شبکه‌های ماهواره‌ای اعم از تلویزیونی و رادیویی در چارچوب مباحث جنگ نرم ادامه سلطه نظام کاپیتالیستی بوده و به دنبال منافع خودشان تامین منافع واهداف خودشان در کشورهای دیگرهستند.

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: هر چه زمان می‌گذرد با رشد تکنولوژی‌ها با رشد تکنیک‌های رسانه‌ای روش‌های کار این شبکه‌ها پیچیده‌تر می‌شود و به تبع لایه‌های جنگ نرم پیچیده‌تر، کامل‌تر و شناخت سخت‌تر می‌شود.

مشایخی با اشاره به اشاره به هدف استحاله فرهنگی در جنگ نرم از سوی دشمن گفت: در جنگ نرم دشمن نوک پیکان خود را در به جای هدف قرار دادن مستقیم فرهنگ ایرانی و اسلامی یا آموزه‌ها و تعالیمی که مردم ایران با آن بزرگ شده و خو گرفته بودند به سمت دیگری نشانه گرفتند.

وی ادامه داد: یعنی به جای اینکه که به این حوزه‌ها مستقیم هجوم بیاورند سبک دیگری از زندگی را که عمدتاً سبک زندگی غربی و به طور مشخص سبک زندگی آمریکایی است در قالب فیلم‌ها، سریال‌ها، برنامه‌ها و موضوعات مختلف ترویج کرده و به سمت ایران گسیل کرده‌اند.

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: باید گفت موضوع جنگ نرم و عملیات روانی غرب علیه لایه‌های متعدد اجتماعی کشورمان امری نیست که بتوان به راحتی از آن عبور کرد و برای مقابله با جنگ در حوزه جنگ نرم اولین موضوع بالا بردن سواد رسانه‌ای جامعه است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید