
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود به نقل از روابط عمومی و تبلیغات گروه پدافندهوایی 10محرم، رزمندگان این گروه در رزمایش مدافعان حرم به یاد شهید عزیز مدافع حرم حسین تابسته، شرکت نمودند.
در این رزمایش که به منظور نمایش اقتدار و صلابت نیروهای جان بر کف گروه پدافندهوایی 10محرم در منطقه عمومی لجنه به منظور حفظ آمادگی رزمی و دفاعی، رزمایش پدافندهوایی مدافعان حرم گردانهای پدافندهوایی تابعه قرارگاه عملیاتی منطقهای حضرت صاحب الزمان (عج) با شرکت گروه پدافندهوایی ده محرم (شامل گردانهای پدافندهوایی، گردانهای پشتیبانی رزم، حوزه نملیندگی، ولی فقیه و ستاد گروه) به همراه یگانهای مامور نیپ مکانیزه ۲۰ رمضان، گروه مهندسی رزم ۴۲ قدر به مدت چهار روز در این منطقه عمومی برگزار شد.
اجرای پدافندغیرعامل و انجام تمرینات پدافندهوایی در قالب دکترین رزم نیروی زمینی سپاه، شامل دفاع ثابت منطقه ای، عملیات شبانه، عملیات ضد هلی برن، عملیات ویژه، اجرای پاسگاه فرماندهی، ستون کشی به روش نامتقارن به منطقه عملیاتی و تمرین تاکتیکی گردانهای مهندسی رزمی و جنگ نوین و عملیات زمینی از جمله برنامههای اجرا شده در این رزمایش پدافندی بوده است.
در راستای اجرای طرحهای مردمیاری تیم عملیات روانی یگان ضمن حضور در روستاهای مجاور منطقه رزمایش فعالیتهایی از جمله حضور مسئول فرهنگی یگان در روستای طرود و ایراد سخنرانی با موضوع تاثیر فضای مجازی بر سبک زندگی در جمع اهالی و توزیع بسته فرهنگی انجام شد.
رزمندگان با اجرای این رزمایش بار دیگر آمادگی خود را برای دفاع از حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند.