فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام علی(ع)؛
کاهش نرخ بیکاری نشان دهنده رفاه خانواده است/ 7 راهبرد مهم در جریان اشتغالزایی
محمد دهقان هراتی در جلسه شورای قشر بسیج افزود: اگر 7 راهبرد مهم در جریان اشتغالزایی همراستا با یکدیگر حرکت کنند محصول آن اشتغال و کارآفرینی خواهد شد؛ اگر نرخ بیکاری کاهش پیدا کرد، این مسئله نشاندهنده رفاه خانوادههاست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خاتم، شب گذشته جلسه شورای قشر بسیج با حضور فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام علی علیه السلام و سایر اعضا پیرامون بحث اقتصاد مقاومتی و اشتغال زایی در مسجد جامع هرات برگزار شد.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام علی (ع) در این جلسه ابتدا با اشاره به ۷ راهبرد مهم در جریان اشتغالزایی تصریح کرد: جریان آموزش، دانایی، تخصص و مهارت، سرمایهگذاری و رشد تولید، محیط مناسب کسب و کار، زیرساختهای مناسب و امن سرمایهگذاری، بازاریابی، توانایی فروش و در سطح کلان، تجارت دوسویه بینالمللی، فرهنگ کار و بهرهوری و نگرش آحاد جامعه به مقوله کار و از همه مهمتر نظام اداری کارآمد و تسهیلگر ۷ جریان مهم در ایجاد اشتغال به شمار میرود.
محمد دهقان هراتی افزود: این ۷ جریان اگر همراستا با یکدیگر حرکت کنند محصول آن اشتغال و کارآفرینی خواهد شد؛ اگر نرخ بیکاری کاهش پیدا کرد، این مسئله نشاندهنده رفاه خانوادههاست.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام علی (ع) در پایان نیز با اشاره به مصوبات جلسه گذشته خواستار معرفی مشاغل جدید و همچنین افراد جویای شغل در شهرستان شد.
در پایان نیز اعضاء هر کدام تعدادی مشاغل با سرمایه گذاری کم و همچنین افراد جویای کار را معرفی و نقطه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند.