۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
20:25
کد خبر : 8939440
۰۸:۰۷

۱۳۹۶/۰۸/۰۴
فرمانده انتظامي مراغه خبر داد؛

توقیف کالای قاچاق ۱.۴ میلیارد ریالی در مراغه

فرمانده انتظامي مراغه از توقیف محموله البسه و گردوی قاچاق به ارزش یک میلیارد و 400 میلیون ريال و دستگيري 4 نفر قاچاقچی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از پایگاه خبری پلیس، رضا اصلانی فر اظهار داشت: ماموران مبارزه با کالای قاچاق حین گشت زنی به یک دستگاه کامیون باری و یک دستگاه وانت نیسان مشکوک شده و آن ها را متوقف کردند.

وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از خودروی توقیف شده تعداد 76 حلقه لاستیک، هزار و 950 ثوب انواع پوشاک و 250 کیلو مغز گردو قاچاق به ارزش یک میلیارد و 400 میلیون ریال را کشف و در این رابطه چهار نفر قاچاقچی دستگیر و دو دستگاه خودرو نیز توقیف شدند.

اصلانی فر اظهار داشت: متهمان، کالاهای قاچاق را از مرزهای غربی کشور بارگیری و قصد انتقال به استان های مرکزی کشور را داشتند که با هوشیاری ماموران دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید