۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:16
کد خبر : 8939977
۲۳:۱۱

۱۳۹۶/۰۸/۰۵

عملیات تخریب ۱۲۵ ویلای غیرمجاز در بخش کهریزک انجام شد

خبرگزاری بسیج: بزرگترین علملیات تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز با تخریب ۱۲۵ ویلای غیرمجاز دربخش کهریزک شهرستان ری انجام شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ری ، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ری در حاشیه این عملیات گفت: زمین های کشاورزی حاصلخیز در تامین و امنیت غذایی کشور نقشی مهم و استراتژیک دارند و نباید به این منابع مهم و حیاتی کشور اجازه تغییر کاربری به ویلا و یا واحد های صنعتی غیر مجاز داده شود.

ابوالفضل خلیل پور با بیان اینکه برخی افراد سود جو در سطح شهرستان ری دست به تغییر کاربری اراضی کشاورزی در جهت منافع خود می زنند، اظهار داشت: قیمت زمین های کشاورزی زمانی که به ویلا و یا سوله های صنعتی تبدیل می شوند تا ۱۰ برابر افزایش پیدا می کند که این امر برخی افراد را ترغیب به این کار می کند.

وی یادآور شد: ۱۲۵ ویلای غیرمجاز ساخته شده در اراضی بخش کهریزک شهرستان ری به دستور مقام قضایی تخریب شدند تا دیگر شاهد تکرار این گونه تعارض ها به اراضی ملی در منطقه نباشیم.

بخشدار کهریزک نیز در ادامه خاطرنشان کرد: بخشداری کهریزک با همکاری جهاد کشاورزی شهرستان ری و دادستان بخش کهریزک در راستای حفظ حقوق بیت المال، حمایت از کشاورزی و حفظ محیط زیست، ۱۲۰ واحد غیر مجازی که در طول سه سال گذشته در منطقه ساخته شده بودند را تخریب کرد.

حسین توکلی تاکید کرد: بخشداری کهریزک به شدت با کسانی که می خواهند با تغییر کاربری زمین های کشاورزی به واحدهای تفریحی و صنعتی امنیت غذایی کشور را به خطر اندازند برخورد خواهد کرد.

این عملیات تخریب با حضور موسوی معاون عمرانی فرماندار ویژه شهرستان ری، خلیل پور رئیس جهاد کشاورزی، توکلی بخشدار کهریزک و جمعی از مسئولان قضائی و انتظامی شهرستان ری انجام شد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید