
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج گلستان، حجت الاسلام محمد مظفری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه مینودشت صبح امروز در کلاس پیشگیرانه کاهش تخلفات و جرائم دینی،اخلاقی، سیاسی و گروه گرایی در ناحیه مینودشت که به همت نظارت و تایید صلاحیت این ناحیه برگزار شد اظهار کرد: مقصود از رعایت بیت المال در این شاخص، استفاده از اموالی است که در سازمن بسیج در دست نیروهای بسیجی قرار دارد .
وی تصریح کرد: در حقیقت اموال سازمانی امانتی در دست بسیجیان است و باید در نگهداری و استفاده از آن کمال دقت را داشته باشند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه مینودشت افزود: خداوند متعال امانت داری را از ویژگی ها مومنان حقیقی بر شمرده و به همه مومنان فرمان داده که امانت ها را به اهلش بازگردانید. خدا به شما فرمان می دهد که سپرده ها را به صاحبان آنها رد کنید .(سوره نساء - آیه 58 )
انتهای پیام/